We helpen je om je familie, woning en waardevolle bezittingen veilig te houden!

Onze slimme alarmsystemen zorgen voor optimale veiligheid en een gerust gevoel. Zelf samen te stellen en zonder abonnementen!


Direct alarmmeldingen op je smartphone

Bij een alarm klinkt er een sirene, ontvang je een alarmmelding en belt en smsen we iedereen die je hebt ingesteld. We alarmeren niet alleen jou, maar als je wilt bijvoorbeeld ook je buren, je familie en vrienden. Zonder abonnement!


Ingebouwde backup batterij, sirene en thuis modus

Valt je stroom of wifi uit? Smart Home Beveiliging heeft een back up batterij van zo’n 6 uur. Zodat alles zijn werk blijft doen. Ook heeft het systeem een ingebouwde thuis modus voor sensor. Zo kun je als je bijvoorbeeld ligt te slapen alle deuren en ramen voorzien van beveiliging. Terwijl de binnensensoren uit staan.


Zelf samen te stellen en onbeperkt uit te breiden

Je kunt het alarmsysteem helemaal zelf naar wens samenstellen. Zo kun je precies het aantal onderdelen bepalen die jij wenst. Je kunt het aantal onderdelen naar wens onbeperkt uitbreiden. We hebben sensoren, camera’s, slimme deurbellen en smart home producten. Alles kun je dan met een app bedienen.

alarmsysteem thuis

Eenvoudig te installeren

Het enige wat je hoeft te doen is het alarmsysteem op de app te installeren en de draadloze sensoren plaatsen. De rest gaat vanzelf.  Zoek je een draadloos alarmsysteem welke makkelijk in gebruik en installatie is? Smart Home Beveiliging is het het beste alarmsysteem voor je huis!

Klaar om een inbraak te voorkomen?

8.2 uit 1200+ reviews, bekijk hoe onze fans een veilig en gerust gevoel hebben!

Smart Home Beveiliging heeft al meer dan 10.000 gebruikers voorzien van een veilig huis, ben jij de volgende?⭐⭐⭐⭐⭐

“Fijn alarmsysteem zonder abonnement. De app werkt easy en makkelijk te installeren”

AMANDA⭐⭐⭐⭐⭐

“via de app hou ik alles in de gaten. Ik voel me veilig als ik weg van huis ben”

STIJN⭐⭐⭐⭐⭐

“De hele familie gebruikt het. Ik vindt het heel fijn dat alles goed veilig is”

CLAIRE


Weten welk alarm bij jou past?

Elke woning en elke familie zijn immers anders. We helpen je graag met de juiste keuze en juiste samenstelling. We hebben daarom een keuzehulp gemaakt waar je alle informatie kan terugvinden over onze alarmsystemen.