Shopping Cart
✔ Alles in één app
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 8.2 / 10 uit 4.000+ reviews
✔ Een slim & veilig huis

De Smart Home Beveiliging app

✅ Alle producten in één app
✅ Simpel en makkelijk in gebruik
✅ Overal toegang en volledige controle

Altijd en overal toegang

Met de SHB – Smart Home app op jouw smartphone of tablet bedien je al jouw slimme apparaten snel en eenvoudig. Alle producten van Smart Home Beveiliging zijn te koppelen in de app. Hierdoor bedien je dus jouw alarmsysteem, slimme deurbel, slimme stekkers en alle andere producten in 1 app! Bedien de app overal ter wereld.

Volledige controle

Ontvang meldingen via jouw telefoon, kijk direct live mee met de slimme deurbel of met je camera en verzamel direct bewijsmateriaal. Zet de slimme verlichting aan op het moment dat je niet thuis bent of stel tijdsvensters in. Alles is simpel en eenvoudig te gebruiken en in te stellen in de app. Zo heb jij volledige controle over al jouw producten in de palm van je hand. Voor zowel iOS als Android toestellen.

Jouw gegevens zijn veilig

Al onze producten en onze app werken met encryptie beveiliging op bankniveau en voldoen aan de AVG wetgeving. Niemand anders kan bij jouw wachtwoorden, camerabeelden of gegevens komen. Alle gegevens zijn optimaal veilig en beveiligd. Jouw data is alleen voor jou zichtbaar.

Beelden opslaan op de SD kaart of in de Cloud

Wordt er aangebeld of wordt er een detectie waargenomen? Dan wordt er automatisch een opname gemaakt en opgeslagen. Kies voor lokale opslag om de opnames gratis op de SD kaart op te slaan of kies voor extra veiligheid en bescherming van de beelden door het in de cloud (via een abonnement) op te slaan. Jij bepaalt en verzamelt altijd bewijsmateriaal.

Bedien al je apparaten met je stem

Bedien alle Smart Home Beveiliging apparaten met jouw stem. De SHB- Smart home app ondersteunt spraakbesturing van Google Home en Amazon Alexa. Koppel de apparaten in de Google Home of Amazon Alexa app voor spraakbesturing. Geef commando’s zoals ”Hey Google, zet het alarm uit” of Hey Google ”Goedemorgen” om zo vooraf ingestelde apparaten in/uit te schakelen en meer!

 
Gratis verzending

voor Nederland en België

Niet tevreden? Geld terug

Wij doen niet moeilijk over retouren

Internationale garantie

2 jaar garantie op alle producten

100% privacy bescherming

Jouw data en beelden zijn veilig!

De waardering van smarthomebeveiliging.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 4819 reviews.