Shopping Cart
✔ Alles in één app
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 8.2 / 10 uit 4.000+ reviews
✔ Een slim & veilig huis
Cloud Service Plan Smart Home Beveiliging

Alle uitleg over ons Cloud Service video opslag plan

CLOUD OPSLAG : Hét systeem om je opnames overal en altijd terug te kijken!

Het was je misschien al opgevallen, we hebben een nieuw cloudopslag systeem voor al je opnames in de nieuwe app update! Het Cloud Service plan is een optioneel abonnement voor het bewaken en opnemen van video’s in de cloud en de werking hiervan is subliem! Je kunt de video’s natuurlijk ook nog via de SD kaart bekijken zonder abonnement, maar het cloud service plan systeem heeft echt een groot aantal voordelen. Ook is het mogelijk om bij een alarm een SMS of beloproep te ontvangen. Dit leggen we je graag uit in dit blog bericht.

Wat zijn de voordelen?

Het voordeel van het opslaan van de video’s in de cloud is dat je ze overal kunt terugkijken… zelfs als je camera’s worden gestolen, vernietigd of offline zijn! De opslag is beveiligd met een gecodeerde beveiliging zodat je optimale privacy hebt. Je kunt de Cloud video’s dus altijd bekijken vanaf verschillende mobiele apparaten. Éen cloud abonnement kun je gebruiken voor meerdere camera’s en slimme deurbellen. Daarnaast zijn de video’s zijn enorm snel geladen en staan in een nieuwe overzichtelijke bibliotheek functie. Ook kun je de video’s via de app eenvoudig delen met andere apps, zoals Dropbox, google drive, email of Whatsapp.

  • Opnames overal en altijd kunnen terugkijken. Zelfs als je camera’s worden gestolen, vernietigd of offline zijn.
  • Opslag met een gecodeerde beveiliging voor optimale privacy.
  • Nieuwe overzichtelijke bibliotheek functie voor alle opnames op datum en tijd
  • Meerdere camera’s en slimme deurbellen op één zelfde cloud abonnement
  • Enorm snelle laadtijden voor de video´s
  • Video’s eenvoudig delen met andere apps, zoals Dropbox, Google drive, email of Whatsapp.
  • Mogelijkheid tot SMS en beloproep bij alarm (functies binnenkort beschikbaar)

Verschillen tussen de abonnementen

Met het standard family package en het plus family package kun je dus in de app opgeslagen video’s bekijken, opslaan en delen. Alle opnames blijven beschikbaar totdat het wordt overschreven met nieuwe beelden. Met het standard family package kun je 3 camera’s koppelen voor 7 dagen terugkijken uit de cloud en met de premium family package kun je 4 camera’s koppelen voor 30 dagen terugkijken uit de cloud.

Basic Family package : Ontvang een beloproep en SMS bij een alarm. Dit pakket bevat geen cloud opslag voor camera’s. Prijs 5,99 euro per 30 dagen.

Standard Family Package : 3 camera’s in de cloud 7 dagen terugkijken. Inclusief SMS en beloproep bij alarm. Prijs 11,90 euro per 30 dagen.

Premium Family Package :
4 camera’s in de cloud 30 dagen terugkijken. Inclusief SMS en beloproep bij alarm. Prijs 19,90 euro per 30 dagen.

Nieuwe interface om video’s te bekijken

Bekijk alle momenten in 1 oogopslag terug in de vernieuwde interface. Blader door de tijdsbalk en vind alle opnames die voor jou belangrijk zijn. Belangrijke video’s die je langer wilt bewaren of die je wilt delen met andere kun je downloaden en versturen naar anderen. Niet bewaren? Alle opnames kan je op elk moment verwijderen in de SHB – Smart Home app. Jij houdt dus volledige controle over alle opnames in de cloud.

Veelgestelde vragen

Op welke manieren kan ik beelden opslaan?

Cloudopslag is optioneel en dus niet noodzakelijk. Opnames kunnen ook op een SD kaart worden opgeslagen of op het moment dat je live meekijkt met de camera of deurbel op je telefoon. Bekijk alle opname opties hier

Hoe kan ik me abonneren op Cloud Service Plan?

Simpel en makkelijk in de SHB – Smart Home app! Volg daarvoor de instructies op onze supportpagina. 

Welk plan past het best bij mij?

Dat is afhankelijk hoeveel apparaten je precies hebt en hoeveel opslag je wilt hebben. Bekijk hierboven de items van de pakketten.

Kunnen andere gebruikers ook de opnames terug bekijken?

Jij hebt volledige controle over wie de opnames kunnen terug bekijken. Je kan iemand toegang hierop geven en die kan dan ook de opnames terug bekijken via de SHB – Smart Home app.

Als mijn apparaat stuk gaat of wordt gestolen kan ik de beelden dan nog wel bekijken?

Jazeker! De beelden worden opgeslagen in de cloud en kan je dus ten alle tijde terug bekijken. Ook als jouw beveiligingscamera of slimme deurbel defect is of niet verbonden met het internet. Dit in tegenstelling tot lokale opslag van de SD kaart. Daar zijn de beelden verloren als de SD kaart stuk is of als het apparaat is gestolen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending

voor Nederland en België

Niet tevreden? Geld terug

Wij doen niet moeilijk over retouren

Internationale garantie

2 jaar garantie op alle producten

100% privacy bescherming

Jouw data en beelden zijn veilig!

De waardering van smarthomebeveiliging.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 4798 reviews.