Met onze slimme deurbel heeft u geen abonnementskosten!

Als experts op het gebied van beveiliging zijn wij altijd bezig met het verbeteren van onze producten en het toevoegen van nieuwe producten. Waar wij begonnen met deurbellen met enkel een intercom, bieden wij nu veel geavanceerde modellen aan.

U vindt in onze nieuwe collectie dan ook deurbellen met niet alleen een intercom maar ook een Camera en zelfs een bewegingsmelder. Natuurlijk heeft u ook beeld via de app wanneer u niet thuis bent en kunt u de camera ook ’s nachts in het donker gebruiken.

En dat allemaal zonder abonnement.

Onze Deurbel met Camera

Wij hebben onze slimme deurbel mede op basis van feedback van onze klanten steeds verder geperfectioneerd. Dat betekent dat wij doorlopend nieuwe functionaliteiten bieden en een betere beveiliging.

Zo bieden wij onze slimme deurbel aan met bedrading en/of accu. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een werkende deurbel. Ook bieden we naast opslag via WiFi een SD card aan waarmee u de beelden ook lokaal kunt opslaan.

Tot slot werken wij zonder abonnement, dat betekent dat er geen kosten meer zijn na de eenmalige aanschaf. Om zeer complete model is hiermee ook nog een zeer voordelig!

Slimme deurbel zonder abonnement

Waarom kiezen voor onze Deurbel met Camera

Er zijn twee hoofdredenen waarom mensen kiezen voor een slimme deurbel met camera.

  1. Extra veiligheid doordat u weet wat er voor uw deur gebeurt.
  2. Meer comfort doordat u op afstand kunt communiceren met degene voor de deur (en u deze persoon ook kunt zien)

Het eerste punt spreekt voor zichzelf. U hoeft niet de deur open te doen voor iemand die u niet kent of iemand die u liever niet zomaar binnenlaat. Dit is met name voor ouderen een heel belangrijk onderdeel. Hierdoor biedt de slimme deurbel met camera bescherming tegen onverlaten met bijvoorbeeld een babbeltruc of zelfs personen die de woning binnen willen dringen.

Ook merken wij dat veel dames het prettig vinden om ’s avonds te kunnen zien wie er voor de deur staat.

Dit is allemaal mogelijk met onze slimme deurbel met camera. Maar vergeet ook het tweede grote voordeel niet.

De deurbel biedt namelijk heel veel extra comfort en woongenot. Veel mensen hebben inmiddels een bordje met daarop de boodschap dat verkopers niet aan hoeven te bellen. Helaas gebeurt dit wel regelmatig. Via onze deurbel met camera hoeft u niet aan de deur een verkoper af te wimpelen maar kunt u gewoon niet opendoen of op afstand aangeven dat u geen interesse heeft.

Een ander aantrekkelijk punt is de pakjesbezorger die langskomt als u niet thuis bent. Via de intercom van onze slimme deurbel kunt u dat gemakkelijk aangeven.

Het Alternatief voor de Ring Deurbel

De ringdeurbel is een bekende speler in de markt maar heeft ook een aantal bekende nadelen. Om deze reden bieden wij onze slimme deurbel als een voordeliger keuze die ook nog eens meer functies heeft.

Eén van de grootste voordelen is wel dat u bij ons model niet vast zit aan een abonnement. Er zijn dus geen maandelijkse kosten die blijven terugkomen.

Tot slot onderscheid onze klantenservice zich door onze installatieservice. Wij helpen u graag bij het op juiste wijze monteren en aansluiten van uw nieuwe slimme deurbel.

Alternatief ring

Wij Helpen u graag met Advies

De keuze voor het juiste model en de juiste opstelling kan soms lastig zijn. Ook kan het prettig zijn om even contact te hebben met een expert bij het plaatsen van de deurbel.

Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij voorzien u graag vrijblijvend van advies of helpen u verder wanneer u al een model heeft gekozen. Niet voor niets beoordelen klanten ons met ruim een 8!