Shopping Cart
✔ Alles in één app
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 8.2 / 10 uit 4.000+ reviews
✔ Een slim & veilig huis
slimme deurbel met camera

Een slimme deurbel met camera

Een slimme deurbel met camera: Veilig en Comfortabel wonen door techniek

U hoort het iedere week wel op televisie of leest het ergens in een artikel; Nederland wordt individueler. Net zo vaak hoort u over inbraken of schade aan woningen. Deze zaken zijn niet los te zien van elkaar. Er is minder controle op woningen en panden doordat mensen zich minder met elkaar bemoeien.

Er zijn simpelweg minder ogen die uw huis bewaken en aan de bel kunnen trekken als er iets aan de hand is.

Nadat wij zelf op harde wijze met deze realiteit in aanmerking zijn gekomen, hebben wij zelf de stap genomen een deurbel met camera te installeren. Het aanbod en de selectie hiervan waren niet naar onze tevredenheid zodat wij enige moeite hadden om de juiste keuze te maken.
Met in achterhoofd de hoge inbraakcijfers, zijn wij vervolgens Smart Home Beveiliging gestart.

U raadt het al, ons allereerste product was de deurbel met camera!

De eerste generatie deurbel met camera

De eerste modellen deden exact wat de naam al aangeeft. Ze fungeerden als deurbel en hadden een camera. De reden voor mensen om deze deurbel aan te schaffen was met name omdat bijvoorbeeld een oudere of een alleen thuis zijnde dame zo kon zien wat er voor de deur zich afspeelde.

De functie is vergelijkbaar met de oude “spion”, het kijkgaatje in de deur. Binnen in het huis werd dan een schermpje geplaatst dat zicht gaf op degene die aanbelde. Deze modellen kwamen reeds rond het jaar 2000 op de markt. Eigenlijk boden deze vroege modellen enkel camera beveiliging. Deze camerasystemen tonen weinig gelijkenis meer met de huidige modellen.

De huidige generatie deurbellen met camera zijn zogenoemde slimme deurbellen.

Deze komen met veel meer opties dan enkel fungeren als een kijkgat om ongewenst bezoek te spotten.

Woninginbraken; de reden voor nieuwe ontwikkelingen

Met zo’n 200 inbraak pogingen per dag (cijfers over 2015) is er een duidelijke noodzaak voor de beveiliging van uw woning of bedrijfspand. Hoewel er dalende cijfers van inbraken worden gemeld door overheid en politie lijkt de verminderde aangifte bereidheid hierin mee te spelen. Deze verminderde bereidheid wordt gevoed door historisch lage oplossingscijfers van zo’n 20%.

Een kleine 80% van de misdaden werd dus niet opgelost in 2016, dit lage getal lijkt de motivatie om aangifte te doen zeer sterk te verminderen. Vraagt u eens aan uw omgeving wie er nog aangifte doet van een gestolen fiets?

Tijd voor Innovatie!

Het beeld van de laatste jaren gaf reden voor een nieuwe functie van de deurbel met camera. In plaats van alleen de aanwezige bewoner een kijkje buiten de voordeur te geven, werd er gezocht naar methoden om ook bij afwezigheid inbraak te voorkomen.

Of, indien er dan toch ingebroken was (als de dader maar vast genoeg besloten is, dan komt hij helaas altijd binnen) dan moest er zo snel mogelijk alarm worden geslagen. Of in ieder geval bewijs worden verzamelt!

Hierbij bieden nieuwe functies van een slimme deurbel veel mogelijkheden. Immers, zo’n kwart van alle inbraken geschiedt via de voordeur!

De volgende stap: Het vastleggen van beweging

Om dat laatste punt aan te pakken, werd een opname functie toegevoegd. De (draadloze) video deurbel nam de beelden op zodat er werd vastgelegd wat er bij de deur gebeurde. Hiermee wordt er bewijs verzamelt mocht dit later nodig zijn voor de bewijsvoering. een volledige camera beveiliging van uw huis dus.

Een groot voordeel hierbij is de afschrikkende werking. Bij het zien van een deurbel met camera moet een inbreker er immers rekening mee houden dat hij wordt vastgelegd bij zijn poging tot inbraak. Een tweede voordeel is dat een deurbel uw huis veel minder ontsierd dan een grote camera.

Altijd Alert met de Slimme Deurbel

Maar nog beter dan het vastleggen van inbraak, is natuurlijk de preventie ervan.

Hier komt de meest innovatieve functie van de slimme deurbel met camera om de hoek kijken. Het op afstand besturen van die slimme deurbel. Dit werkt via slimme elektronica die in direct contact staat met uw smart phone (niet voor niets vertaald met uw slimme telefoon..).

De slimme deurbel wordt geactiveerd door beweging. Als er beweging is waargenomen begint de camera met filmen.

Op hetzelfde moment ontvangt u een signaal op uw telefoon!

U kunt direct op telefoon dan meekijken op de camera. U ziet dus waar dan ook ter wereld wat er rondom uw huis gebeurt!

Nog mooier is het dat u via uw telefoon dan kunt spreken middels de speaker op de camera. Vraag bijvoorbeeld wat de persoon aan het doen is. Of zeg dat u de politie belt als u het niet vertrouwd.

Hiermee geeft u de indruk dat u thuis bent. Dit heeft een zeer sterk afschrikkende werking omdat inbrekers bij voorkeur op zoek gaan naar een leeg huis.

De kers op de taart: Een Nachtcamera

Omdat een groot deel van inbraken ’s nachts gebeurt is enkel een camera maar een halve oplossing. Daarom heeft Smart Home Beveilliging de volgende functie aan de slimme deurbel met camera toegevoegd: De nachtmodus

Hierbij worden ook in het donker hoogwaardige opnames gemaakt door infrarood techniek. Dit betekend dat ook in het donker (wanneer een deurspion niet werkt) opnames worden gemaakt van hetgeen dat zich rondom uw huis afspeelt. (als u volledig zicht wilt, dan is de slimme deurbel eenvoudig met andere camera’s uit te breiden)

Beveilig uw Huis met onze Slimme Deurbel met Camera

De technologie heeft niet stilgestaan, en wij ook niet! Onze beveiligingssystemen variëren van een video deurbel tot complete allround systemen die alles rondom huis of bedrijf in de gaten houden en vast leggen. Met de mogelijkheid om ook te spreken via uw deurbel of om zelfs de deur te openen middels uw slimme deurbel, is de innovatie enorm. Wij informeren u graag om de meest passende keuze voor u te vinden.

Een keuze voor comfort en veiligheid.

  • -25%doorguard video deurbel met beveiligingscamera
    179.00
    → In winkelwagen

One comment

  1. […] kan een deurbel met camera een goede oplossing zijn tegen dit soort oplichters. Met deze slimme deurbel kan degene die in huis is immers goed zien wie er voor de deur staat. Ook kan er worden gesproken […]

Comments are closed.

Gratis verzending

voor Nederland en België

Niet tevreden? Geld terug

Wij doen niet moeilijk over retouren

Internationale garantie

2 jaar garantie op alle producten

100% privacy bescherming

Jouw data en beelden zijn veilig!

De waardering van smarthomebeveiliging.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 4667 reviews.