Naast extra veiligheid, ook extra wooncomfort!

Een slimme deurbel is een deurbel met extra functies.

U kunt hierbij denken aan een camera en een intercom. Hierdoor kunt u dus via de deurbel zien wat er zich voor uw huis afspeelt, en u kunt communiceren via uw slimme deurbel.

De meeste bekende reden voor aanschaf van de slimme deurbel met camera is natuurlijk veiligheid. Door de camera kunt u zien wie er voor de deur staat en kan er zelfs worden vastgelegd wat er gebeurt voor uw huis. De camera geeft dus extra controle op uw omgeving en heeft daardoor zelfs een afschrikwekkende functie tegen bijvoorbeeld inbrekers.

Er zijn echter meer redenen om een slimme deurbel aan te schaffen. We hebben deze redenen op een rij gezet.

Wij zijn er zeker van dat er minimaal 2 onbekende voordelen voor u tussen zitten!

Geen zoektocht meer naar Pakketjes

Zeker nu in de sinterklaas en kerstperiode, worden er heel veel bestellingen afgeleverd. Wanneer u echter niet thuis bent, dan wordt het pakje vaak bij de buren afgeleverd.

Met de slimme deurbel kunt u dit beter oplossen!

Wanneer u niet thuis bent, kunt u via de intercom met de bezorger communiceren. U kunt dus bijvoorbeeld aangeven dat de bezorger het pakje even uit het zicht bij de deur mag leggen, omdat u toch over een paar minuten thuis bent.

Ook kunt u bijvoorbeeld aangeven bij welke buren het pakketjes het best kan worden afgeleverd. Hiermee voorkomt u dat uw buren twee weken op vakantie zijn terwijl uw cadeautjes daar binnen liggen.

pakketje slimme deurbel

Niet meer voor niets naar de deur lopen

U zit er niet altijd op te wachten, een verkoper aan de deur. Zeker niet wanneer u boven aan het opruimen bent of wanneer u vieze handen heeft van het tuinieren.

Maar ja, de bel gaat. En u weet niet wie er voor de deur staat. Dus u loopt toch naar de deur.

Dit is verleden tijd met de slimme deurbel met camera en intercom.

Wanneer u ziet dat er iemand voor de deur staat die u niet kent, dan vraagt u wat de reden van het bezoek is. Dit kan gemakkelijk via de intercom die verbonden is met uw mobiele telefoon. Als dan blijkt dat het gaat om een verkoper met een energieaanbieding, dan kunt deze direct vriendelijk afwimpelen.

Dat bespaart u een loopje naar beneden of het ongewenst onderbreken van uw bezigheden.

verkoper deurbel met intercom

Geen discussie over verdwenen Pakketjes

Het is u ongetwijfeld al eens overkomen: een pakketje is niet bezorgd. Maar volgens de bezorger is deze absoluut afgeleverd.

  • Wat nu?

De slimme deurbel met camera biedt uitkomst. U heeft namelijk bewijs dat de bezorger echt niet is lang geweest. U kunt met de beelden aantonen dat er geen bezorger bij uw deur heeft gestaan. Er is dus geen discussie over het wel/niet afleveren van het pakketje.

“Loop maar Achterom”

Een deurbel kan u lelijk storen tijdens uw bezigheden. Zeker wanneer u nog even een minuutje nodig heeft om een klusje af te ronden.
Een klusje dat niet zo handig is om te onderbreken.

Maar ja, als de deurbel gaat, dan moet u toch gaan kijken..

Met de slimme deurbel zit u direct wie er voor de deur staat. En via de intercom kunt u direct met deze persoon communiceren. Komt de jongste van school, dan kunt u gewoon zeggen dat hij moet omlopen omdat de achterdeur open staan.

En staat er bijvoorbeeld een collectant voor de deur, dan kunt u vragen of die op de terugweg even bij u langs loopt omdat u op dat moment wel naar de deur kunt komen.

De slimme deurbel is dus niet alleen een extra beveiliging van uw huis. De deurbel met camera en met intercom biedt u ook nog eens extra wooncomfort. De slimme deurbel bespaard u onnodig lopen naar de deur en helpt u zodat u geen pakketjes meer kwijt raakt.