Hoe maak ik de Beveiliging van mijn Huis Slim

U wilt uw huis natuurlijk beveiligen met de beste producten die u kunt vinden. Maar er zijn dan ook enorm veel producten om uit te kiezen. Waar moet u op letten? Om uw huis zo goed mogelijk te beveiligen, wilt u ook zoveel mogelijk controle hebben en uw huis in de gaten kunnen houden waar u ook bent.

Daar is gelukkig een oplossing voor: Uw huis beveiligen met slimme beveiliging.

Wat houdt dat precies in? Daar vertellen we u in dit artikel meer over.

Wat is Slimme Beveiliging

Uw huis beveiligen kan op veel verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld een alarmsysteem gebruiken of camera’s. Maar wat maakt uw beveiliging nu slim?

Stel u heeft een rookmelder. Deze laat u weten of er mogelijk brand is uitgebroken. Heel erg handig!

Een slimme rookmelder echter laat u niet alleen in het huis weten dat er brand is, maar geeft u ook een melding via uw telefoon. Daarnaast kunt u deze laten samenwerken met uw alarmsysteem, zodat er bijvoorbeeld een melding kan worden gestuurd naar hulpdiensten.

U bent dus veel beter en sneller op de hoogte met een slimme rookmelder dan met een gewone rookmelder.

Of stel dat u een camera heeft die uw huis in de gaten houdt. U heeft nu een opname van een inbreker. Maar een slimme camera neemt niet alleen op. Een slimme camera stuurt ook een melding naar uw telefoon zodat u direct op de hoogte bent.

Heeft u het door?

De slimme beveiliging zorgt niet alleen voor bewijs en melding van mogelijk gevaar of inbraak. Slimme beveiliging communiceert ook met u, zodat u tijdig kunt handelen.

Bovendien kan uw slimme beveiliging met de andere slimme apparaten samen werken. U kunt zo uw eigen Smart Home aanleggen.

slimme alarmsystemen

Slimme Alarmsystemen

De basis voor een goede beveiliging begint bij een goed alarmsysteem. Vrijwel alle alarmsystemen functioneren vanuit een basisstation.

Vanuit dit basisstation, staan  de apparaten met elkaar in verbinding. Bij ons alarmsysteem krijgt u ook toegang tot een app waarmee u de apparaten kunt instellen en meldingen kunt ontvangen als uw apparaten iets registeren.

Alle informatie is dus centraal beschikbaar.

Slimme Camera’s

U kunt een camera ophangen om inbrekers af te schrikken en om bewijsmateriaal te verzamelen. Maar met een slimme camera, wordt u ook op de hoogte gebracht als er iemand probeert in te breken. Daarnaast zijn veel slimme camera’s ook uitgerust met een nachtmodus, waardoor u niet alleen over dag haarscherp kunt opnemen, maar ook ’s nachts een duidelijk beeld heeft.

Door middel van een bewegingssensor krijgen de camera’s door dat er iemand rondloopt en geeft u een melding op bijvoorbeeld uw mobiele telefoon. De beelden kunt u later terug zien en/of direct live meekijken.

Slimme Deurbel

Vrijwel iedereen heeft een deurbel. Maar als iemand aanbelt en u heeft een gewone deurbel, dan weet u niet wie er voor de deur staat. Dat kan er voor zorgen dat u liever niet open doet.

Bovendien weet u niet of er iemand aan de deur is geweest als u niet thuis bent. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld pakjes missen (of kwijtraken)

Met een slimme deurbel weet u dit wel. Een slimme deurbel heeft namelijk een camera ingebouwd, zodat u kunt zien wie er voor de deur staat, ongeacht waar u bent.

Tevens heeft een slimme deurbel een ingebouwde intercom waarmee u ook kunt communiceren met de persoon die voor uw deur staat.

Zo kunt u bijvoorbeeld aan de bezorger door geven dat het pakketje naar de buren mag, of in de tuin kan neerzetten op een aangegeven plek, zonder dat u daarvoor thuis hoeft te zijn.

Extra veiligheid en extra comfort!

Slimme IP camera

SmartHomeBeveiliging

Bij SmartHomeBeveiliging kunt u terecht voor al uw slimme beveiliging. Zo kunt u van slimme deurbel (DoorGuard) of slimme camera tot volledig alarmsysteem bij ons aanschaffen. Al onze producten kunnen met elkaar samenwerken en zijn uit te breiden naar wens.

Bovendien heeft u geen abonnement nodig bij SmartHomeBeveiliging. Onze producten zijn makkelijk in gebruik en simpel te instaleren.

Wilt u toch graag hulp hebben? Onze experts staan voor u klaar!