Shopping Cart
✔ Alles in één app
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 8.2 / 10 uit 4.000+ reviews
✔ Een slim & veilig huis

Beveiligingscamera in huis

Voor een veilig en gerust gevoel!

Je woning altijd en overal in de gaten houden

Een huis beveiligingscamera waakt over je huis en houdt je via smartphone op de hoogte als er wat mis is. Je kunt op afstand live meekijken en automatisch opgenomen beelden altijd terugkijken. Zo heb je de controle in eigen hand en altijd een gerust gevoel.

Alarmmeldingen op je smartphone

Altijd op de hoogte via je Smartphone. Waar je ook bent. Ontvang alarmmeldingen op afstand.

Slimme beveiligingscamera´s

De camera’s nemen automatisch op bij bewegingen en verzamelen bewijsmaterialen.

10.000+ tevreden gebruikers

8.2 gemiddelde beoordeling. Ben jij de volgende met een veilig en gerust gevoel?

Altijd en overal direct op de hoogte

Met onze beveiligingscamera’s ga je altijd met een veilig en gerust gevoel van huis. Onze slimme camera’s herkennen ongewenste bezoekers en laten je dit weten via je smartphone. Ook maken onze beveiligingscamera’s een foto en sturen deze direct door naar ingestelde gebruikers. Je kunt zo sneller actie ondernemen en je hebt altijd bewijsmateriaal. Daarnaast kun je altijd live meekijken! Smart Home Beveiliging heeft al meer dan 10.000 tevreden gebruikers geholpen aan een slime en veilig huis, daarbij hebben we een gemiddelde beoordeling van 8.2. Bescherm jouw woning en familie tegen gevaarlijke situaties!

 

Draadloos via accu of bedraad, voor binnen en buiten!

Beveilig jouw woning zowel buiten als binnen met camera’s. Voordat inbrekers binnen komen kan jij ze al vast gelegd hebben met een buitencamera. Kies voor een draadloze beveiligingscamera of een bedrade. Alle buitencamera’s zijn natuurlijk volledig weer en wind bestendig. Alle camera’s beschikken over nachtzicht en nemen op in Full HD om duidelijk bewijsmateriaal op te slaan. Bekijk de beelden via je mobiel of tablet en ontvang meldingen overal ter wereld zonder gebruik te maken van een abonnement. Ga voor totale controle en kies de beste beveiliging voor bij jou thuis.

 

Klaar om een inbraak te voorkomen?

Alles online besturen

Alle Smart Home Beveiliging producten zijn te koppelen in de gratis SHB – Smart Home app. Vergeten je alarmsysteem aan te zetten met de afstandsbediening? Geen probleem. Open de app en zet het op afstand aan. Overal ter wereld.

Je kunt altijd live meekijken met jouw camera, opnames terug kijken en je slimme lampen of andere elektrische apparaten uitzetten. Stel tijdschema’s, automatische routines en nog veel meer.

Jij bent de beheerder en kan andere personen toestemming geven. Zo is jouw huis altijd onder controle, ook als je niet thuis bent.

8.2 uit 3.000+ reviews, bekijk hoe onze fans een veilig en gerust gevoel hebben!

Smart Home Beveiliging heeft al meer dan 10.000 gebruikers voorzien van een veilig huis, ben jij de volgende?

 

⭐⭐⭐⭐⭐

“Fijne camera zonder abonnement. De app werkt easy en makkelijk te installeren”

AMANDA

⭐⭐⭐⭐⭐

“via de app hou ik alles in de gaten. Ik voel me veilig als ik weg van huis ben”

STIJN

⭐⭐⭐⭐⭐

“De hele familie gebruikt het. Ik vindt het heel fijn dat alles goed veilig is”

CLAIRE

Weten welk camera bij jou past?

Elke woning en elke familie zijn immers anders. We helpen je graag met de juiste keuze en juiste samenstelling. We hebben daarom een keuzehulp gemaakt waar je alle informatie kan terugvinden over onze camera’s.

Woning beveiliging door camerasystemen

Onze slimme huis beveiligingscamera zorgt voor optimale veiligheid en controle. Met de woning beveiligingscamera kan je op afstand meldingen ontvangen van wat er gebeurt. Je kunt daarna dus zelf zelf ingrijpen en de situatie beoordelen. Daarbij legt de woning beveiligingscamera alle bewijsmaterialen vast op beeld en met geluid. De video’s en afbeeldingen worden opgeslagen op jouw smartphone of de opslag in de beveiligingscamera zelf. Zo zorgje voor een goede beveiliging woning, kamer of appartement. De beveiligingscamera woning heeft een nachtvisie voor als het donker is, heeft wifi en werkt op onze app. Onze beveiligingscamera voor jouw woning, zorgt ervoor dat jij overal controle heeft, een veilig gevoel en dat alles zelf kunt beheren. Alle beveiligingscamera’s voor zowel binnen als buiten jouw woning, werken zonder abonnement. Onze IP-camera is hiermee een zeer complete veiligheidscamera voor jouw woning. 

Gratis verzending

voor Nederland en België

Niet tevreden? Geld terug

Wij doen niet moeilijk over retouren

Internationale garantie

2 jaar garantie op alle producten

100% privacy bescherming

Jouw data en beelden zijn veilig!

De waardering van smarthomebeveiliging.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 4607 reviews.