Huisalarm zonder abonnement

Zoek je een huisalarm maar zonder abonnement en zie je door de bomen het bos niet meer? Dat kunnen we ons namelijk goed voorstellen! In dit artikel leggen we je alles uit over een huisalarm, zodat je de beste keuze voor jouw situatie kunt maken. We leggen hier uit waarom je moet kiezen voor een huisalarm met app maar zonder abonnement.

Tegenwoordig is het namelijk niet meer nodig om een duur abonnement af te sluiten voor je huisalarm. Een abonnement is namelijk meestal voor de meldkamer. De meldkamer ontvangt de alarmmelding, en belt je vervolgens dan op je telefoon. Indien er niemand reageert kan er nog een extra functie aan worden toegevoegd. Indien je kies voor een huisalarm met app maar zonder abonnement heb je eigenlijk geen meldkamer meer nodig. Jij en andere ingestelde personen ontvangen  namelijk zelf de alarmmelding op je smartphone. Dat wil zeggen dat je geen meldkamer meer nodig hebt  je dit tussenstation er tussenuit kan verwijderen.

Huisalarm met app

Je denkt misschien wel, waarom die app? Moet dat per see en is dat noodzakelijk? Ons antwoord daarop : Ja. Via de app ontvang je namelijk alarmmeldingen van het huisalarm, ook als je niet in de buurt bent. Waardoor je overal op de hoogte blijft van je alarmsysteem en kan je dus sneller schakelen. De app stuurt alarmmeldingen naar jou en alle andere ingestelde gebruikers. Zo kan iedereen snel schakelen bij een alarm. Daarnaast is het mogelijk om naast een alarmmelding het huisalarm naar je telefoonnummer te bellen of te SMS’en. Dit is handig als bijvoorbeeld geen internetverbinding hebt. Zo heb je optimale beveiliging en heb je dus geen duur abonnement met meldkamer nodig.

Huisalarm met camera

Kies je voor een huisalarm met camera, dan heb je ook nog eens beeld om de situatie te checken en heb je bewijsmateriaal. Zo kun je op afstand live meekijken met wat er gebeurt, heb je bewijsmateriaal (de camera neemt namelijk automatisch op bij alarm) en kun je altijd even een kijkje nemen of alles nog in orde is. Een huisalarm met camera brengt dus extra veiligheid en controle met zich mee. Ons aanraden is dus zeker om hier naar te kijken! Heb je problemen met camera’s in of rondom huis vanwege bijvoorbeeld privacy? Dan kun je altijd kiezen voor een huisalarm zonder camera.

Welke beveiliging via een huis alarm systeem is voor mij geschikt?

Vraag jezelf altijd af of je bij het huis alarm systeem een abonnement nodig hebt. Een abonnement is bovendien vaak een meldkamer met belfunctie. Terwijl slimme alarmsystemen tegenwoordig zelf al bellen naar je telefoon, SMS’en en een alarmmelding via push bericht versturen. Zorg wel voor een alarm systeem met back up batterij (als de stroom uitvalt) en een SMS en belfunctie bij alarm (als internet uitvalt). Zo heb je altijd optimale beveiliging en de controle. Hierdoor krijg je automatisch ook een huisalarm met app. De keuze voor een huisalarm met camera is namelijk voor iedereen verschillend. De ene vindt het fijn om extra beveiliging te hebben middels een camera, de andere wilt liever geen camera in en rondom huis vanwege de privacy. Een ding is zeker : Een huisalarm met camera biedt ook betere beveiliging en controle. Ook zorgt een huisalarm met camera voor bewijsmateriaal en een optimaal gerust gevoel, omdat je beelden live kunt bekijken en kunt terugkijken.

Producten uit dit artikel: