Een inbraak in een woning is mislukt. En dat komt omdat de slimme deurbel preventiemaatregel die de bewoner heeft getroffen precies werkt zoals het zou moeten werken. In deze video een mooi voorbeeld hoe een slimme deurbel een inbraak kan voorkomen en de dief op kan sporen!

Op het Louis Aragondaplein in Rotterdam Nesselande komt op dinsdagavond 21 augustus een brutale inbreker langs. Hij breekt een auto open. De auto staat bij de eigenaar voor de deur, die gewoon thuis is. Maar het wordt nog brutaler. In de auto vindt de inbreker namelijk een sleutel en hij neemt aan dat die van het huis is. Hij loopt naar de voordeur en steekt de sleutel in het slot.

Maar de woning is uitgerust met een slimme deurbel. Hierdoor gaat de bel automatisch af als er iemand voor de deur staat. De bewoners horen dus de bel en staan plotseling in de deuropening. De inbrekers brabbelt een vage smoes tegen de bewoners en gaat er dan snel vandoor op de fiets.

Een mooi voorbeeld hoe een slimme deurbel zijn beveiligende werk kan doen. Meer informatie en ons aanbod bekijken en vergelijken? Bekijk dan snel de slimme deurbel pagina.