Hoe werkt smart beveiliging?

Voordelen

Bekijk onze producten

Veelgestelde vragen

Een slimme camera, slim alarmsysteem en beveiligingssensoren. Gaat het alarm af vanwege bezoeker, inbraak of brand, dan zal er een sirene klinken wat u en omstanders waarschuwt. Daarnaast wordt er beeld opgenomen en ontvangen alle gebruikers die de app hebben geïnstalleerd een melding.
U en andere gebruikers kunnen direct kijken wat er aan de hand is door live mee te kijken met de camera en indien nodig direct de hulpdiensten of omstanders inschakelen.

Doordat Smart Home Beveiliging gebruikt maakt van een nieuwe techniek waar u zelf als meldkamer fungeert, heeft u geen abonnementskosten en heeft u dus ook geen dure aansluitkosten. De producten zijn eenmalige aanschaf en zonder abonnement.

Smart Home Beveiliging heeft in tegenstelling tot andere alarmsystemen altijd een slimme camera waarmee u bewijsmateriaal verzamelt en altijd live kan meekijken. U kunt bij een alarmmelding de situatie beoordelen en hierop actie ondernemen  De slimme camera maakt onderdeel uit van het systeem en communiceert met de sensoren. Zo kan de camera als de deur sensor afgaat automatisch naar de deur draaien en opnemen.

Smart Home Beveiliging werkt zonder abonnement. U en andere gebruikers ontvangen alarmmeldingen via de gratis Smart Home Beveiliging app. Hierdoor fungeert uzelf en andere gebruikers als zelf als meldkamer. In de praktijk blijkt dat zo sneller een inbraak of brand voorkomen kan worden

Na het detecteren van een inbreker zal de camera de volgende handelingen direct uitvoeren:

• Er zal direct een sirene klinken (stil alarm ook mogelijk)
• Alle gebruikers ontvangen een alarmmelding op hun smartphone of tablet
• Er wordt beeldmateriaal opgenomen
• Er zal een foto worden gemaakt en worden verstuurd per e-mail

Is er niks aan de hand? Dan kunt u zelf en andere gebruikers makkelijk het alarm uitschakelen door middel van de app, op afstand.

Als het alarm afgaat kan er ook een sirene afgaan. Iedereen in de woning en omstanders zullen worden gealarmeerd. De sirene schrikt ook inbrekers direct af. Maar niet alleen de sirene gaat af, u en andere vooraf ingestelde gebruikers krijgen een alarmmelding op uw telefoon. Liever geen sirene maar alleen een melding op telefoon / tablet? Ook dat is mogelijk.

Nee, alleen u en alle andere gebruikers krijgen een waarschuwing op hun telefoon en/of tablet. Nadat u een melding heeft ontvangen, kunt u zelf live meekijken door de camera of kan er iemand een kijkje nemen of er wat verdachts te zien is. U kunt dan zelf per situatie bepalen of het inschakelen van de hulpdiensten noodzakelijk is.

Nee! Het gebruik van ons systeem en het gebruik van de app zijn volledig gratis.

Alle sensoren werken op batterijen en worden geleverd met batterijen. Wij hebben draadloze camera’s op batterijen en camera’s met vaste stroomvoeding. U kunt draadloze camera’s ook altijd met bekabeld aansluiten.

Iedereen die de app heeft geïnstalleerd. U kunt meer dan 60 personen koppelen, aan uw systeem. Zo weet u zeker dat er bij onraad altijd wel iemand is die direct kan reageren.

Wij hebben ons systeem zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt en verschaffen u een handleiding met elke stap uitgelegd, ook door middel van afbeeldingen. Zo bent u binnen 15 minuten klaar met het installeren van uw systeem.

Lukt de installatie niet of heeft u er vragen over? Dan kunt u ons telefonisch bereiken of via de live chat en helpen wij u graag stap voor stap verder! Mocht u een product door onze experts willen laten installeren? Bekijk dan de installatie pagina.

Ja! U kunt meerdere ruimtes beveiligen.

Het alarm kunt u aan en uitschakelen door middel van de bijgeleverde afstandsbediening of door middel van de app. De afstandsbediening kunt u aan uw kinderen de sleutelbos hangen of ze kunnen het zelf door middel van hun eigen smartphone uitschakelen.

Uw woning of kantoor heeft een wifi verbinding nodig en u heeft een telefoon of tablet nodig die met wifi kan worden verbonden.

Als u geen smartphone heeft, dan is het helaas niet mogelijk om het alarmsysteem in gebruik te nemen. Ook is het helaas niet mogelijk om meldingen te ontvangen, als het alarm wel afgaat.

Smart Home Beveiliging stuurt een alarmmelding door naar alle ingestelde gebruikers, start automatisch met opnemen, laat een luide sirene klinken en stuurt automatisch een e-mail met foto naar een ingesteld mail adres. Als er geen actie wordt ondernomen op de alarmmelding zal het systeem dus volledig zijn werk blijven doen.

In het systeem zit ook een back-up batterij, mocht het stroom uitvallen zal de sirene gewoon doorgaan. Zodra er een inbreker binnentreedt dan is iedereen al direct op de hoogte, gaan sirene’s af, wordt er bewijsmateriaal verzameld en schakelt u hulpdiensten of omstander in. Er wordt dus al actie ondernomen voordat inbrekers hun gang kunnen gaan.