Hoe werkt smart beveiliging?

Voordelen

Veelgestelde vragen

Een slimme camera, slim alarmsysteem en beveiligingssensoren. Gaat het alarm af vanwege bezoeker, inbraak of brand, dan zal er een sirene klinken wat u en omstanders waarschuwt. Daarnaast wordt er beeld opgenomen en ontvangen alle gebruikers die de app hebben geïnstalleerd een melding.
U en andere gebruikers kunnen direct kijken wat er aan de hand is door live mee te kijken met de camera en indien nodig direct de hulpdiensten of omstanders inschakelen.

Doordat Smart Home Beveiliging gebruikt maakt van een nieuwe techniek waar u zelf als meldkamer fungeert, heeft u geen abonnementskosten en heeft u dus ook geen dure aansluitkosten. De producten zijn eenmalige aanschaf en zonder abonnement.

Smart Home Beveiliging werkt zonder abonnement. U en andere gebruikers ontvangen alarmmeldingen via uw Smartphone. Hierdoor fungeert jijzelf en andere gebruikers als meldkamer. In de praktijk blijkt dat zo sneller een inbraak of brand voorkomen kan worden. Onze slimme camera’s zijn ook draadloos verkrijgbaar , nemen op bij bewegingen en sturen een melding op je smartphone. De slimme detectie zorgt ervoor dat ze niet alarm slaan bij insecten, wind of andere valse alarmen. Al onze producten zijn helemaal voorbereid op de toekomst en werken samen met andere smart home producten.

Na het detecteren van een inbreker zal de camera de volgende handelingen direct uitvoeren:

• Er zal direct een sirene klinken (stil alarm ook mogelijk)
• Alle gebruikers ontvangen een alarmmelding op hun smartphone of tablet
• Er wordt beeldmateriaal opgenomen
• Er zal een foto worden gemaakt en worden verstuurd naar je app

Is er niks aan de hand? Dan kunt u zelf en andere gebruikers makkelijk het alarm uitschakelen door middel van de app, op afstand.

Als het alarm afgaat kan er ook een sirene afgaan. Iedereen in de woning en omstanders zullen worden gealarmeerd. De sirene schrikt ook inbrekers direct af. Maar niet alleen de sirene gaat af, u en andere vooraf ingestelde gebruikers krijgen een alarmmelding op uw telefoon. Liever geen sirene maar alleen een melding op telefoon / tablet? Ook dat is mogelijk.

Nee, alleen u en alle andere gebruikers krijgen een waarschuwing op hun telefoon en/of tablet. Nadat u een melding heeft ontvangen, kunt u zelf live meekijken door de camera of kan er iemand een kijkje nemen of er wat verdachts te zien is. U kunt dan zelf per situatie bepalen of het inschakelen van de hulpdiensten noodzakelijk is.

Nee! Het gebruik van ons systeem en het gebruik van de app zijn volledig gratis.

Alle sensoren werken op batterijen en worden geleverd met batterijen. Wij hebben draadloze camera’s op batterijen en camera’s met vaste stroomvoeding. U kunt draadloze camera’s ook altijd met bekabeld aansluiten.

Iedereen die de app heeft geïnstalleerd. U kunt meer dan 60 personen koppelen, aan uw systeem. Zo weet u zeker dat er bij onraad altijd wel iemand is die direct kan reageren.

Wij hebben ons systeem zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt en verschaffen u een handleiding met elke stap uitgelegd, ook door middel van afbeeldingen. Zo bent u binnen 15 minuten klaar met het installeren van uw systeem.

Lukt de installatie niet of heeft u er vragen over? Dan kunt u ons telefonisch bereiken of via de live chat en helpen wij u graag stap voor stap verder! Mocht u een product door onze experts willen laten installeren? Bekijk dan de installatie pagina.

Ja! U kunt meerdere ruimtes beveiligen.

Het alarm kunt u aan en uitschakelen door middel van de bijgeleverde afstandsbediening of door middel van de app. De afstandsbediening kunt u aan uw kinderen de sleutelbos hangen of ze kunnen het zelf door middel van hun eigen smartphone uitschakelen.

Ja, alles werkt op dezelfde app. Dat is onze eigen SHB – Smart Home app.

Uw woning of kantoor heeft een wifi verbinding nodig en u heeft een telefoon of tablet nodig die met wifi kan worden verbonden.

Als u geen smartphone heeft, dan is het helaas niet mogelijk om het alarmsysteem in gebruik te nemen. Ook is het helaas niet mogelijk om meldingen te ontvangen, als het alarm wel afgaat.

Smart Home Beveiliging stuurt een alarmmelding door naar alle ingestelde gebruikers, start automatisch met opnemen, laat een luide sirene klinken en stuurt automatisch een e-mail met foto naar een ingesteld mail adres. Als er geen actie wordt ondernomen op de alarmmelding zal het systeem dus volledig zijn werk blijven doen.

In het systeem zit ook een back-up batterij, mocht het stroom uitvallen zal de sirene gewoon doorgaan. Zodra er een inbreker binnentreedt dan is iedereen al direct op de hoogte, gaan sirene’s af, wordt er bewijsmateriaal verzameld en schakelt u hulpdiensten of omstander in. Er wordt dus al actie ondernomen voordat inbrekers hun gang kunnen gaan.

Onze apps kunnen op alle Android en IOS systemen geïnstalleerd worden. Helaas is de app niet beschikbaar voor Windows telefoons.

Ja, voor het ontvangen van alarmmeldingen dienen alle gebruikers de app te hebben geïnstalleerd.

U heeft twee jaar garantie op alle producten van Smart Home Beveiliging. Op de software heeft u levenslang garantie.

Ja dat is geen enkel probleem! U dient alleen opnieuw verbinding te maken met uw nieuw Wifi netwerk.

Ja, dat kunt u heel eenvoudig met 1 druk op de knop in de app aan of uitschakelen.

Smart Home Beveiliging is een nieuw systeem en hanteert geen bedieningspaneel met cijfercode meer. U kunt het systeem automatisch schakelen op GPS locatie, met uw telefoon of met de meegeleverde afstandsbediening. Met de app kunt u waar ook ter wereld het alarm aan/uitschakelen. De afstandsbediening kunt u simpel bevestigen aan uw sleutelbos en het alarm met 1 druk op de knop aan en uitschakelen.

Jazeker. Alle producten werken overal ter wereld. Zolang er maar een internetverbinding aanwezig is. U kunt vanuit elke plek op de wereld uw woning of kantoor in de gaten houden, meldingen ontvangen en bijvoorbeeld beelden bekijken.

Nee, u betaalt eenmalig het alarmsysteem. Daarna worden er geen abonnementskosten of service kosten gevraagd.

Jazeker, u kunt er ook voor kiezen om geen sirene te laten klinken. Dit wordt een “stil alarm” genoemd. Op de locatie is dan geen sirene te horen. Maar wel krijgen u en andere gebruikers alarmmeldingen binnen, wordt er video opgenomen en kunt u actie ondernemen.

Nee, u zelf fungeert als alarmcentrale. Een alarmcentrale zorgt voor onnodige hoge abonnementskosten en belt bij problemen ook eerst jouw als eigenaar. Dit process gaat er tussen uit en u en andere ontvangen direct de alarmmelding op uw app. Bij het afgaan van het alarm, kunt u zelf de situatie inschatten en indien nodig de hulpdiensten zelf inschakelen.

Wij gaan heel zorgvuldig met je gegevens om. Daarbij slaan wij geen videomateriaal op. Alles wordt lokaal op de SD kaart van uw camera opgeslagen of op uw eigen telefoon/tablet. Op onze website kunt u ook onze privacy policy en algemene voorwaarden lezen.

Onze producten

Blijf via uw smartphone altijd op de hoogte van wat er thuis gebeurt. Onze camera’s met bewegingssensoren sturen alarmmeldingen, kunnen (automatisch) opnemen bij bewegingen en hebben een intercom voor communicatie. Ook is het mogelijk om op te nemen bij bewegingsdetectie en automatisch meldingen te versturen. Alle Smart Home Beveiligingscamera’s beschikken over een nacht modus zodat ook alles in het donker goed zichtbaar is. Bekijk hier al onze beveiligingscamera’s.

Onze alarmsystemen bewaken je woning of bedrijfspand en houden je op afstand op de hoogte. Ontvang alarmmeldingen op je telefoon terwijl de sirene omstanders waarschuwen. Smart Home Beveiliging alarmsystemen hebben een nieuwe slimme techniek waardoor een brand en inbraak sneller wordt voorkomen. Je ontvangt een oproep op je telefoon, SMS bericht en push-notificatie op je smartphone. Je kunt snel omstanders of hulpdiensten inschakelen en de beelden van de camera analyseren. Bekijk hier al onze alarmsystemen. 

Ontvang meldingen in de app als er iemand aanbelt, Ook wanneer u niet thuis bent. U ziet direct via de camera wie er voor de deur staat. U kunt praten door de intercom en alles wordt opgenomen zodat u dit later kunt terugkijken. Met de bewegingssensor en alarmmodus dient deze deurbel ook als bewakingscamera. Een extra gong is verkrijgbaar zodat er ook een lokaal belsignaal te horen is als uw smartphone niet in de buurt is. Bekijk hier onze slimme deurbellen. 

Schakel verlichting automatisch aan / uit via je GPS locatie. Stel eigen scene’s in voor elke sfeer , zet een lampje aan om inbrekers af te schrikken op vakantie of koppel de lampen aan je alarmsysteem. Slimme verlichting maakt je huis helemaal slim en hiermee automatiseer je verlichting. Bekijk hier onze slimme verlichting producten.

Deur raam sensoren, bewegingssensoren, slimme rookmelders, lekkagemelders, gasmelders en koolmonoxidemelders geven een alarmsignaal bij een waarneming en sturen dit door naar uw smartphone. U kunt snel actie ondernemen en door de camera de situatie beoordelen. Zo helpt dit apparaat ook op afstand inbraak, brand. lekkage of vergiftiging te voorkomen en de schade te beperken. De melders voldoen aan de Europese normering. Bekijk hier onze sensoren. 

Apparaten of lampen in huis kunt u aan / uit schakelen via de Smart Home Beveiliging app, ook als u niet thuis bent. Ideaal om inbrekers af te schrikken op vakantie of uit gebruiksgemak. Met de slimme stekkers maakt uw van uw huis of kantoor in een handomdraai een Smart Home omgeving. Onze slimme stekkers werken met Google home, IFTTT, Amazon Alexa en overige smart home protocollen.

Klanten geven ons een 8.1 uit 1000+ reviews

Smart Home Beveiliging is officieel lid van Stichting WebwinkelKeur. Dit keurmerk staat garant voor webwinkels die vertrouwd online aankopen mogelijk maken. Hierdoor kunnen wij garanderen dat je met zekerheid veilig online kunt bestellen op onze website. Stichting Webwinkelkeur geeft je Juridische bescherming en zekerheid. Smart Home Beveiliging heeft een 8.1 uit meer dan 500 reviews.

Keurmerk webwinkel

Snelle verzending

Voor 23.45 uur besteld is de volgende dag in huis. Bestellingen boven de 20 euro naar Nederland en België worden altijd gratis verzonden, onder de 20 euro wordt er € 4,95 verzendkosten in rekening gebracht.
Brievenbuszendingen hebben 2.95 verzendkosten. Zodra de bestelling voor 23.45 uur (op werkdagen) bij ons binnen is verzenden wij deze dezelfde dag nog en kunt u deze de volgende dag verwachten. Indien een bestelling na 23.45 uur wordt geplaatst wordt deze de dag erop verzonden. Wij verzenden via PostNL, u ontvangt ten alle tijden een track en trace code op uw e-mail adres. Voor zendingen buiten Nederland en België rekenen we € 9.95.

Niet goed? geld terug

U kunt onze producten altijd gratis uitproberen en later betalen met Klarna. Wilt u onder welke reden dan ook het product terug sturen dan mag dat. Wij hanteren een niet goed geld terug garantie en een retourtermijn van 14 dagen. Indien u ons meld dat u het product retour wenst te sturen binnen 14 dagen na ontvangst, dan heeft u nogmaals 14 dagen om het product te retourneren. We doen niet moeilijk om uw geld terug te storten. Voor meer retourinformatie kunt u terecht op onze retourinformatie pagina.

2 jaar garantie

U heeft op alle Smart Home Beveiliging producten 2 jaar garantie. Op onze software en app updates heeft u een levenslange garantie. Zodra er iets niet goed functioneert of defect is zullen wij zorgen voor een kosteloos reparatie of vervanging.

Klantenservice

Onze klantenservice staat altijd voor u klaar via telefoon, chat, e-mail en social media. Indien er vragen zijn horen we dat altijd graag! Ook als u een advies nodig heeft of hulp bij installatie zijn we er voor u. Onze producten en onze klantenservice hebben een gemiddelde beoordeling van 8.5!

smart home installeren

Installatieservice

Geen tijd, zin of mogelijkheid om Smart Home Beveiliging te installeren? Laat de producten installeren door onze experts! Smart Home Beveiliging installateurs zorgen ervoor dat alles wordt geïnstalleerd, gemonteerd en ook keurig wordt afgewerkt. Onze installateurs weten alle ins-en-outs van de producten en zorgen ervoor dat u de deur met een gerust hart achter u dicht trekt.

Onze betaalmogelijkheden

ideal betaalmogelijkheid smart home beveiliging
paypal betaalmogelijkheid smart home beveiliging
bancontact mister cash