✔ Slimme beveiliging   ✔ Niet goed, geld terug   ✔ Snelle levering   ✔ Klanten geven ons een 8,5!
informatie en verzending2018-09-24T13:35:38+00:00

Hoe werkt het?

Voordelen

Bestel nu!

Veelgestelde vragen

Een slim alarmsysteem met camera en beveiligingssensoren. Gaat het alarm af vanwege inbraak of brand, dan zal er een sirene klinken wat u en omstanders waarschuwt. Daarnaast wordt er beeld opgenomen en ontvangen alle gebruikers die de app hebben geïnstalleerd een melding.
U en andere gebruikers kunnen direct kijken wat er aan de hand is door live mee te kijken met de camera en indien nodig direct de hulpdiensten of omstanders inschakelen.

Doordat Smart Home Beveiliging gebruikt maakt van een nieuwe techniek waar u zelf als meldkamer fungeert, heeft u geen abonnementskosten en heeft u dus ook geen dure aansluitkosten. De producten zijn eenmalige aanschaf en zonder abonnement.

Smart Home Beveiliging heeft in tegenstelling tot andere alarmsystemen altijd een slimme camera waarmee u bewijsmateriaal verzamelt en altijd live kan meekijken. U kunt bij een alarmmelding de situatie beoordelen en hierop actie ondernemen  De slimme camera maakt onderdeel uit van het systeem en communiceert met de sensoren. Zo kan de camera als de deur sensor afgaat automatisch naar de deur draaien en opnemen.

Smart Home Beveiliging werkt zonder simkaart, meldkamer, beltegoed en u zit niet vast aan een abonnement. U en andere gebruikers ontvangen alarmmeldingen via de gratis Smart Home Beveiliging app. Hierdoor fungeert uzelf en andere gebruikers als zelf als meldkamer. In de praktijk blijkt dat zo sneller een inbraak of brand voorkomen kan worden

Na het detecteren van een inbreker zal de camera de volgende handelingen direct uitvoeren:

• Er zal direct een sirene klinken
• Alle gebruikers ontvangen een alarmmelding op hun smartphone of tablet
• Er wordt beeldmateriaal opgenomen
• Er zal een foto worden gemaakt en worden verstuurd per e-mail

Is er niks aan de hand? Dan kunt u zelf en andere gebruikers makkelijk het alarm uitschakelen door middel van de app, op afstand.

Als het alarm afgaat zal er ook een sirene afgaan. Iedereen in de woning en omstanders zullen worden gealarmeerd. De sirene schrikt ook inbrekers direct af. Maar niet alleen de sirene gaat af, u en andere vooraf ingestelde gebruikers krijgen een alarmmelding op uw telefoon.

Nee, alleen u en alle andere gebruikers krijgen een waarschuwing op hun telefoon en/of tablet. Nadat u een melding heeft ontvangen, kunt u zelf live meekijken door de camera of kan er iemand een kijkje nemen of er wat verdachts te zien is. U kunt dan zelf per situatie bepalen of het inschakelen van de hulpdiensten noodzakelijk is.

Nee! Het gebruik van ons systeem en het gebruik van de app zijn volledig gratis.

Alle sensoren werken op batterijen. De Smart Home Beveiliging camera en slimme deurbel moeten worden voorzien van stroom.

Iedereen die de app heeft geïnstalleerd. U kunt meer dan 60 personen koppelen, aan uw systeem. Zo weet u zeker dat er bij onraad altijd wel iemand is die direct kan reageren.

Wij hebben ons systeem zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt en verschaffen u een handleiding met elke stap uitgelegd, ook door middel van afbeeldingen. Zo bent u binnen 15 minuten klaar met het installeren van uw systeem.

Lukt de installatie niet of heeft u er vragen over? Dan kunt u ons telefonisch bereiken of via de live chat en helpen wij u graag stap voor stap verder! Mocht u een product door onze experts willen laten installeren? Bekijk dan de installatie pagina.

Ja! U kunt meerdere ruimtes beveiligen.

Het alarm kunt u aan en uitschakelen door middel van de bijgeleverde afstandsbediening of door middel van de app. De afstandsbediening kunt u aan uw kinderen de sleutelbos hangen of ze kunnen het zelf door middel van hun eigen smartphone uitschakelen.

Uw woning of kantoor heeft een wifi verbinding nodig en u heeft een telefoon of tablet nodig die met wifi kan worden verbonden.

Als u geen smartphone heeft, dan is het helaas niet mogelijk om het alarmsysteem in gebruik te nemen. Ook is het helaas niet mogelijk om meldingen te ontvangen, als het alarm wel afgaat.

Smart Home Beveiliging stuurt een alarmmelding door naar alle ingestelde gebruikers, start automatisch met opnemen, laat een luide sirene klinken en stuurt automatisch een e-mail met foto naar een ingesteld mail adres. Als er geen actie wordt ondernomen op de alarmmelding zal het systeem dus volledig zijn werk blijven doen.

Zodra er een inbreker binnentreedt dan is iedereen al direct op de hoogte, gaan sirene’s af, wordt er bewijsmateriaal verzameld en schakelt u hulpdiensten of omstander in. Er wordt dus al actie ondernomen voordat inbrekers de mogelijkheid hebben om de stekker eruit te trekken. In onze extra sirene zit ook een back-up batterij, mocht het stroom uitvallen zal de sirene gewoon doorgaan.

U kunt onze Smart Home Beveiliging app op alle Android en IOS systemen installeren. Helaas is de app niet beschikbaar voor Windows telefoons.

Ja, voor het ontvangen van alarmmeldingen dienen alle gebruikers de app te hebben geïnstalleerd.

U heeft twee jaar garantie op alle producten van Smart Home Beveiliging

Ja dat is geen enkel probleem! U dient alleen opnieuw verbinding te maken met uw nieuw Wifi netwerk.

Ja, dat kunt u heel eenvoudig met 1 druk op de knop in de Smart Home Beveiliging app aan of uitschakelen.

Smart Home Beveiliging is een nieuw systeem en hanteert geen bedieningspaneel met cijfercode meer. U kunt het systeem schakelen met de meegeleverde afstandsbediening of via de Smart Home Beveiliging app. Met de Smart Home Beveiliging app kunt u waar ook ter wereld het alarm aan/uitschakelen. De afstandsbediening kunt u simpel bevestigen aan uw sleutelbos en het alarm met 1 druk op de knop aan en uitschakelen.

Jazeker. Alle producten werken overal ter wereld. Zolang er maar een internetverbinding aanwezig is. U kunt vanuit elke plek op de wereld uw woning of kantoor in de gaten houden, meldingen ontvangen en bijvoorbeeld beelden bekijken.

Nee, u betaalt eenmalig het alarmsysteem. Daarna worden er geen abonnementskosten of service kosten gevraagd.

Jazeker, u kunt er ook voor kiezen om geen sirene te laten klinken. Dit wordt een “stil alarm” genoemd. Op de locatie is dan geen sirene te horen. Maar wel krijgen u en andere gebruikers alarmmeldingen binnen, wordt er video opgenomen en kunt u actie ondernemen.

Nee, u zelf fungeert als alarmcentrale. Een alarmcentrale zorgt voor onnodige hoge abonnementskosten en belt bij problemen ook de hulpdiensten. Bij het afgaan van het alarm, kunt u zelf de situatie inschatten en indien nodig de hulpdiensten zelf inschakelen.

Wij gaan heel zorgvuldig met je gegevens om. Daarbij slaan wij geen videomateriaal op. Alles wordt lokaal op de SD kaart van uw camera opgeslagen of op uw eigen telefoon/tablet. Op onze website kunt u ook onze privacy policy en algemene voorwaarden lezen.

Onze producten

Blijf via uw smartphone altijd op de hoogte van wat er thuis gebeurt. Onze camera’s met bewegingssensoren sturen alarmmeldingen, kunnen (automatisch) opnemen bij bewegingen, hebben een intercom voor communicatie en hebben ingebouwde sirene. Ook is het mogelijk om op te nemen bij bewegingsdetectie en automatisch (e-mail) meldingen te versturen. Onze Smart Home Beveiligingscamera’s beschikken over een nacht modus zodat ook alles in het donker goed zichtbaar is. De Smart Home Beveiligingscamera’s bevinden zich in het start, plus en pro pakket. Onze 180° Camera kan als extra camera gebruikt worden op het huidige systeem maar ook als losstaande camera.

Ontvang meldingen in de Smart Home Beveiliging app als er iemand aanbelt, Ook wanneer u niet thuis bent. U ziet direct via de camera wie er voor de deur staat. U kunt praten door de intercom en indien u een elektronisch slot heeft kunt u ook de deur openen via de app. Met de bewegingssensor en alarmmodus dient deze deurbel ook als bewakingscamera. Een extra gong is verkrijgbaar zodat er ook een lokaal belsignaal te horen is als uw smartphone niet in de buurt is.

Meer lezen

Onze slimme rookmelder geeft een luid alarmsignaal bij rookontwikkeling en stuurt dit door naar uw smartphone. U kunt snel actie ondernemen en ook door de camera de situatie beoordelen. Zo helpt dit apparaat ook op afstand brand te voorkomen en de schade te beperken. De rookmelder voldoet aan de europese normering (EN14604).

Meer lezen

De losse bewegingssensor detecteert bewegingen binnen 12 meter op basis van lichaamswarmte (infrarood). Ideaal als verlengstuk van het Smart Home Beveiliging alarmsysteem en voor de extra ruimtes.

Meer lezen

Apparaten of lampen in huis kunt u aan / uit schakelen via de Smart Home Beveiliging app, ook als u niet thuis bent. Ideaal om inbrekers af te schrikken op vakantie of uit gebruiksgemak. Met de slimme stekkers maakt uw van uw huis of kantoor in een handomdraai een Smart Home omgeving.

Meer lezen

Zodra een raam of deur opengaat ontvangt u een alarmmelding en zal er een sirene klinken. U kunt via de app op afstand meekijken en de situatie beoordelen. U kunt gelijk meekijken via de camera, een opname starten, een alarm signaal laten klinken en zelfs communiceren door de tweerichtingsmicrofoon van de camera.

Meer lezen

Schakel in één keer alle Smart Home Beveiligingssystemen op afstand aan of uit met de afstandsbediening. Dit kan uiteraard ook via de Smart Home Beveiliging App maar de afstandsbediening is een extra stukje gebruiksgemak. Handig bij het binnenkomen of verlaten van huis of kantoor. Meerdere afstandsbedieningen zijn mogelijk op het systeem.

Meer lezen

Een luide extra sirene met zwaailicht voor binnen en buitenmontage. Gemakkelijk te monteren, dit schrikt natuurlijk niet alleen af maar zorgt ook voor een luid en opvallend geluid en licht. De ideale aanvulling voor een complete Smart Home beveiliging.

Meer lezen

Snelle verzending

Bestellingen boven de 100 euro naar Nederland en België worden altijd gratis verzonden, onder de 100 euro wordt er € 4,95 verzendkosten in rekening gebracht.
Zodra de bestelling voor 17 uur (op werkdagen) bij ons binnen is verzenden wij deze dezelfde dag nog en kunt u deze de volgende dag verwachten. Indien een bestelling na 17 uur wordt geplaatst wordt deze de dag erop verzonden. Wij verzenden via PostNL, u ontvangt ten alle tijden een track en trace code op uw e-mail adres. Voor zendingen buiten Nederland en België rekenen we € 9.95.

Niet goed? geld terug

U kunt onze producten altijd gratis uitproberen en later betalen met Afterpay. Wilt u onder welke reden dan ook het product terug sturen dan mag dat. Wij hanteren een niet goed geld terug garantie en een retourtermijn van 14 dagen. Indien u ons meld dat u het product retour wenst te sturen binnen 14 dagen na ontvangst, dan heeft u nogmaals 14 dagen om het product te retourneren. We doen niet moeilijk om uw geld terug te storten. Voor meer retourinformatie kunt u terecht op onze retourinformatie pagina.

2 jaar garantie

U heeft op alle Smart Home Beveiliging producten 2 jaar garantie. Op onze software en app updates heeft u een levenslange garantie. Zodra er iets niet goed functioneert of defect is zullen wij zorgen voor een kosteloos reparatie of vervanging.

Klantenservice

Onze klantenservice staat altijd voor u klaar via telefoon, chat, e-mail en social media. Indien er vragen zijn horen we dat altijd graag! Ook als u een advies nodig heeft of hulp bij installatie zijn we er voor u. Onze producten en onze klantenservice hebben een gemiddelde beoordeling van 8.5!

smart home installeren

Installatieservice

Geen tijd, zin of mogelijkheid om Smart Home Beveiliging te installeren? Laat de producten installeren door onze experts! Smart Home Beveiliging installateurs zorgen ervoor dat alles wordt geïnstalleerd, gemonteerd en ook keurig wordt afgewerkt. Onze installateurs weten alle ins-en-outs van de producten en zorgen ervoor dat u de deur met een gerust hart achter u dicht trekt.

Meer informatie

Onze betaalmogelijkheden

ideal betaalmogelijkheid smart home beveiliging
paypal betaalmogelijkheid smart home beveiliging
afterpay betaalmogelijkheid
bancontact mister cash
Overboeking IBAN betaalmogelijkheid

De waardering van smarthomebeveiliging.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 84 reviews.