Shopping Cart
✔ Alles in één app
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 8.2 / 10 uit 4.000+ reviews
✔ Een slim & veilig huis

Hoe werkt smart beveiliging?

1. Een sensor of camera detecteert onraad

Beweging, personen of rookdetectie

2. Camera's nemen automatisch op, sirene's gaan af

Bewijsmateriaal en schrik inbrekers af

3. Ontvang foto en alarmmelding op smartphone

Smartphone en/of tablet

4. Beoordeel de situatie en onderneem actie!

Schakel hulpdiensten of buren in

Voordelen

Sneller actie ondernemen

Bij een alarmmelding beoordelen jij en andere de situatie door direct live mee te kijken op de camera. Beelden worden automatisch opgenomen en de sirene zal klinken terwijl u snel buren, familie of hulpdiensten inschakelt. In de praktijk gebeurt dit in gemiddeld 2 minuten. Dit is sneller dan traditionele beveiliging of alarmsysteem met meldkamer. Een brand of inbraak wordt zo beter voorkomen.

Bewijsmateriaal op video

Onze slimme camera’s met bewegingsdetectie nemen op als er wat aan de hand is. De sensor in de camera gaat niet af bij huisdieren, schaduw of licht, zo heb je geen valse alarmmeldingen. Je kunt de beelden opslaan in de Cloud, op een SD kaart in de camera of op de smartphone/ tablet zelf. Ook kan je altijd live meekijken met de camera en de situatie beoordelen als er een alarmmelding binnenkomt. Verzamel ook altijd direct bewijsmateriaal.

Smart Home

Een slim huis is de toekomst. Al onze producten werken met elkaar samen en zijn te koppelen aan andere smart home producten. Zo kun je de beveiliging automatisch in of uit schakelen bij aankomst of bij vertrek. Kun je producten via spraakcommando’s bedienen of helemaal automatiseren met je bestaande smart home. Een smart home maakt je leven een stuk aangenamer. We helpen je graag op weg naar een slim en veilig huis.

Makkelijk te installeren

Onze producten installeer je eenmalig en eenvoudig binnen enkele seconden met Wifi. Camera’s scannen de QR code op jouw telefoon (via de SHB – Smart Home app ) en zijn dan direct aangemeld. Alle sensoren zijn met een tikje op het scherm geïnstalleerd. De installatie van Smart Home Beveiliging producten is erg eenvoudig. Kom je er niet uit? We staan klaar om u te helpen en we hebben ook een installatieservice.

Onbeperkt meldingen op smartphone/ tablet

Onbeperkt gebruikers kunnen worden gekoppeld aan Smart Home Beveiliging. Zodat iedereen een melding ontvangt op smartphone’s en tablets. Er worden geen kosten in rekening gebracht. Alle producten en diensten van ons systeem zijn zonder abonnement.

Draadloos

Alle Smart Home Beveiliging sensoren zijn volledig draadloos verkrijgbaar. Het basisstation heeft een back-up batterij zodat het altijd blijft werken. Ook als het stroom uitvalt. Slimme deurbellen kan je zowel draadloos als bekabeld aansluiten. De Outdoor Eye 2 is een draadloze camera. Alle andere camera’s dienen wel bekabeld aangesloten te moeten worden.

Veelgestelde vragen

Slimme beveiliging en Smart home producten zoals een slimme camera, slim alarmsysteem en beveiligingssensoren. Gaat het alarm af vanwege bezoeker, inbraak of brand, dan zal er een sirene klinken wat jou en omstanders waarschuwt. Daarnaast wordt er automatisch opgenomen door de camera en ontvangen alle gebruikers die de app hebben geïnstalleerd een melding.
Jij en andere gebruikers kunnen direct kijken wat er aan de hand is door live mee te kijken met de camera en indien nodig direct de hulpdiensten of omstanders in te schakelen.

Doordat Smart Home Beveiliging gebruikt maakt van de mogelijkheid waarbij jijzelf als meldkamer fungeert, heb je geen abonnementskosten en heb je dus ook geen dure aansluitkosten. De producten zijn eenmalige aanschaf en zonder abonnement.

Smart Home Beveiliging werkt zonder abonnement en op onze eigen innovatieve app. Jij en andere gebruikers ontvangen alarmmeldingen via jouw smartphone. Hierdoor fungeer jijzelf en andere gebruikers als meldkamer. In de praktijk blijkt dat zo sneller een inbraak of brand voorkomen kan worden. Onze slimme camera’s zijn ook draadloos verkrijgbaar , nemen op bij bewegingen en sturen een melding op je smartphone. De slimme detectie zorgt ervoor dat ze niet alarm slaan bij huisdieren, wind of andere valse alarmen. Al onze producten zijn helemaal voorbereid op de toekomst en werken samen met andere smart home producten.

Na het detecteren van een inbreker zal de camera de volgende handelingen direct uitvoeren:

• Er zal direct een sirene klinken (stil alarm ook mogelijk)
• Alle gebruikers ontvangen een alarmmelding op hun smartphone of tablet
• Er wordt beeldmateriaal opgenomen
• Er zal een foto worden gemaakt en worden verstuurd naar je app

Is er niks aan de hand? Dan kan jijzelf en andere gebruikers makkelijk het alarm uitschakelen door middel van de app, waar ook ter wereld.

Als het alarm afgaat kan er ook een sirene afgaan. Iedereen in de woning en omstanders zullen worden gealarmeerd. De sirene schrikt ook inbrekers direct af. Maar niet alleen de sirene gaat af, jij en andere vooraf ingestelde gebruikers krijgen een alarmmelding op hun smartphone. Liever geen sirene maar alleen een melding op telefoon/ tablet? Ook dat is in te stellen.

Nee, alleen jij en alle andere gebruikers krijgen een waarschuwing op hun smartphone en/of tablet. Nadat je een melding hebt ontvangen, kan je zelf live meekijken door de camera of kan er iemand een kijkje nemen of er wat verdachts te zien is. Je kunt dan zelf per situatie bepalen of het inschakelen van de hulpdiensten noodzakelijk is.

 

Nee! Het gebruik van ons systeem en het gebruik van de app is volledig gratis.

Alle sensoren werken op batterijen en worden geleverd met batterijen. Wij hebben een draadloze camera en camera’s met vaste stroomvoeding. Je kunt draadloze camera’s ook altijd met bekabeld aansluiten. Voor elke situatie de juiste keuze.

 

Iedereen die de app heeft geïnstalleerd. Je kunt meer dan 60 personen koppelen, aan jouw systeem. Zo weet je zeker dat er bij onraad altijd wel iemand is die direct kan reageren.

 

Wij hebben ons systeem zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt door middel van de meegeleverde handleiding met afbeeldingen en installatievideo’s wordt alles stap voor stap uitgelegd. Smart Home Beveiliging producten zijn makkelijk en snel te installeren.

Lukt de installatie niet of heb je er vragen over? Dan kan je ons telefonisch bereiken of via de live chat en helpen wij je graag stap voor stap verder! Mocht je een het  door onze experts willen laten installeren? Bekijk dan de installatie pagina.

Ja! Je kunt meerdere ruimtes of verschillende woningen beveiligen en instellen. Dat allemaal in dezelfde Smart Home Beveiliging app.

 

Het alarm kan je in en uitschakelen door middel van de bijgeleverde afstandsbediening, RFID tag, app of met een pincode.  De RFID tag is het makkelijkst om aan jouw kinderen mee te geven. Ze kunnen de RFID tag aan de sleutelbos hangen of ze kunnen het zelf door middel van hun eigen smartphone uitschakelen.

Ja, alles werkt op dezelfde app. Dat is onze eigen SHB – Smart Home app.

Jouw woning of kantoor heeft een wifi verbinding nodig en je hebt een smartphone of tablet nodig.

 

Jouw woning of kantoor heeft een wifi verbinding nodig en je hebt een smartphone of tablet nodig.

 

Smart Home Beveiliging stuurt een alarmmelding door naar alle ingestelde gebruikers, start automatisch met opnemen, laat een luide sirene klinken en maakt  automatisch een foto. Als er geen actie wordt ondernomen op de alarmmelding zal het systeem dus volledig zijn werk blijven doen. Meldingen en opnames kan je later ook terug bekijken via de app.

 

In het systeem zit ook een back-up batterij, mocht het stroom uitvallen zal de sirene en het alarmsysteem gewoon blijven werken. Zodra er een inbreker binnentreedt dan is iedereen al direct op de hoogte, gaan sirene’s af, wordt er bewijsmateriaal verzameld en schakel je hulpdiensten of omstanders in. Er wordt dus al actie ondernomen voordat inbrekers hun gang kunnen gaan.

 

Onze apps kunnen op alle Android en IOS systemen geïnstalleerd worden. Helaas is de app niet beschikbaar voor Windows telefoons.

 

Ja, voor het ontvangen van alarmmeldingen dienen alle gebruikers de app te hebben geïnstalleerd op zijn/haar smartphone.

 

Je hebt twee jaar garantie op alle producten van Smart Home Beveiliging. Op de software heb je levenslang garantie.

 

Ja dat is geen enkel probleem! Je dient alleen opnieuw verbinding te maken met het nieuwe Wifi netwerk.

 

Ja, dat kan je heel eenvoudig met 1 druk op de knop in de app in of uitschakelen.

 

Ja, dat kan je heel eenvoudig met 1 druk op de knop in de app in of uitschakelen. Ook hebben we het cijferpaneel los in de webshop. 

 

Jazeker. Alle producten werken overal ter wereld. Zolang er maar een internetverbinding aanwezig is. Je kunt vanuit elke plek op de wereld jouw woning of kantoor in de gaten houden, meldingen ontvangen en bijvoorbeeld beelden bekijken.

 

Nee, je betaalt eenmalig het alarmsysteem. Daarna worden er geen abonnementskosten of service kosten gevraagd.

 

Jazeker, Je kunt er ook voor kiezen om geen sirene te laten klinken. Dit wordt een “stil alarm” genoemd. Op de locatie is dan geen sirene te horen. Maar wel krijgen jij en andere gebruikers alarmmeldingen binnen, wordt er video opgenomen en kan je actie ondernemen.

 

Nee, Jijzelf en eventuele andere gebruikers fungeren als alarmcentrale. Een alarmcentrale zorgt voor onnodige hoge abonnementskosten en belt bij problemen ook eerst jouw als eigenaar. Dit process gaat er tussen uit en jij en andere ontvangen direct de alarmmelding op jouw smartphone. Bij het afgaan van het alarm kan je zelf de situatie inschatten en indien nodig de hulpdiensten zelf inschakelen.

 

Wij gaan heel zorgvuldig met je gegevens om. Daarbij slaan wij geen videomateriaal op. Alles wordt lokaal op de SD kaart van jouw camera opgeslagen of op jouw eigen telefoon/tablet en is beveiligd met encryptie. Op onze website kan je ook onze privacy policy en algemene voorwaarden lezen.

 
 

Onze producten

Blijf via jouw smartphone altijd op de hoogte van wat er thuis gebeurt. Onze camera’s met bewegingssensoren sturen alarmmeldingen, kunnen (automatisch) opnemen bij bewegingen en hebben een intercom voor communicatie. Ook is het mogelijk om op te nemen bij bewegingsdetectie en automatisch meldingen te versturen. Alle Smart Home Beveiligingscamera’s beschikken over een nacht modus zodat ook alles in het donker goed zichtbaar is. Bekijk hier al onze beveiligingscamera’s.

Onze alarmsystemen bewaken je woning of bedrijfspand en houden je op afstand op de hoogte. Ontvang alarmmeldingen op je telefoon terwijl de sirene omstanders waarschuwen. Smart Home Beveiliging alarmsystemen hebben een nieuwe slimme techniek waardoor een brand en inbraak sneller wordt voorkomen. Je ontvangt een oproep op je telefoon, SMS bericht en push-notificatie op je smartphone. Je kunt snel omstanders of hulpdiensten inschakelen en de beelden van de camera analyseren. Bekijk hier al onze alarmsystemen. 

Ontvang meldingen in de app als er iemand aanbelt, Ook wanneer je niet thuis bent. Je ziet direct via de camera wie er voor de deur staat. Je kunt praten door de intercom en alles wordt opgenomen zodat je dit later kunt terugkijken. Met de bewegingssensor en alarmmodus dient deze deurbel ook als bewakingscamera. Een extra gong krijg je er nu tijdelijk gratis bij zodat er ook een lokaal belsignaal te horen is als jouw smartphone niet in de buurt is. Bekijk hier onze slimme deurbellen. 

Schakel verlichting automatisch aan / uit via je GPS locatie. Stel eigen scene’s in voor elke sfeer , zet een lampje aan om inbrekers af te schrikken op vakantie of koppel de lampen aan je alarmsysteem. Slimme verlichting maakt je huis helemaal slim en hiermee automatiseer je verlichting. Bekijk hier onze slimme verlichting producten.

Deur/raam sensoren, bewegingssensoren, slimme rookmelders, lekkagemelders, gasmelders en koolmonoxidemelders geven een alarmsignaal bij een waarneming en sturen dit door naar jouw smartphone. Je kunt snel actie ondernemen en door de camera de situatie beoordelen. Zo helpt dit apparaat ook op afstand inbraak, brand. lekkage of vergiftiging te voorkomen en de schade te beperken. De melders voldoen aan de Europese normering. Bekijk hier onze sensoren. 

 

Apparaten of lampen in huis kan je aan / uit schakelen via de Smart Home Beveiliging app, ook als je niet thuis bent. Ideaal om inbrekers af te schrikken op vakantie of uit gebruiksgemak. Met de slimme stekkers en slimme verlichting maak je van jouw huis of kantoor in een handomdraai een Smart Home omgeving. Onze slimme producten werken met Google home, IFTTT, Amazon Alexa en overige smart home protocollen. We voegen telkens slimme nieuwe handige smart home producten toe die je op het bestaande systeem kunt aansluiten!

Bekijk hier onze Smart Home producten 

Klanten geven ons een 8.2 uit 3.000+ reviews!

Smart Home Beveiliging is officieel lid van Stichting WebwinkelKeur. Dit keurmerk staat garant voor webwinkels die vertrouwd online aankopen mogelijk maken. Hierdoor kunnen wij garanderen dat je met zekerheid veilig online kunt bestellen op onze website. Stichting Webwinkelkeur geeft je Juridische bescherming en zekerheid. Smart Home Beveiliging heeft een 8.2 uit meer dan 2000 reviews. 
Keurmerk webwinkel
Gratis verzending

voor Nederland en België

Niet tevreden? Geld terug

Wij doen niet moeilijk over retouren

Internationale garantie

2 jaar garantie op alle producten

100% privacy bescherming

Jouw data en beelden zijn veilig!

De waardering van smarthomebeveiliging.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 4798 reviews.