Shopping Cart
✔ Alles in één app
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 8.2 / 10 uit 4.000+ reviews
✔ Een slim & veilig huis

Installatie door onze experts

Onze producten zijn plug en play en we hebben de installatie zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Heeft u toch geen zin of tijd om te installeren of wilt u het gewoon liever door een expert te laten doen? Laat de producten installeren door onze installateurs! Smart Home Beveiliging installateurs zorgen ervoor dat alles wordt geïnstalleerd, gemonteerd en ook keurig wordt afgewerkt. Onze installateurs weten alle ins-en-out van de producten en zorgen ervoor dat u de deur met een gerust hart achter u dicht trekt.

  • Installatie door onze Smart Home Beveiliging experts
  • Snel en vakkundig geïnstalleerd en gemonteerd
  • Door heel Nederland
  • Voor elk product (inclusief alarmsystemen, deurbellen en camera’s)
  • 100% tevredenheid garantie
  • Ook in het weekend

* Wegens personeelstekort kunnen installaties tijdelijk niet uitgevoerd worden. Onze excuses voor het ongemak 

Smart Home Beveiliging laten installeren in 3 simpele stappen

1. Bestellen

Voeg de installatieservice toe aan uw winkelwagen als u een alarmsysteem, deurbel of camera besteld. Of voeg deze los (achteraf) toe en reken deze af zoals elke andere bestelling. De producten worden alvast gratis thuisbezorgd. U kunt alles uitpakken en bekijken, maar de installatie aan ons overlaten.

2. Afspreken

Nadat u de installatieservice heeft besteld wordt u automatisch binnen 3 dagen gebeld door een van onze monteurs om een datum en tijd af te spreken. Op deze datum komt de expert langs om de producten te installeren.

3. Installatie

De expert komt langs en adviseert over het plaatsen en gebruik van de Smart Home Beveiliging producten. De producten worden in overleg goed geplaatst en ingesteld, er wordt advies en uitleg gegeven. Eventuele kabels worden netjes weggewerkt.

Veelgestelde vragen

U betaalt 129 euro voor een standaard installatie, dit is inclusief voorrijkosten en een werkuur. Vaak is de installatie en montage binnen 1 uur gedaan. Indien de installateur  langer werkt heeft dan een uur betaald u voor elk extra uur 40 euro per uur. Deze extra uren betaalt u middels een factuur welke u achteraf ontvangt.

Alle producten die Smart Home Beveiliging verkoopt kunnen geïnstalleerd worden.

Bestel de installatieservice en wij regelen de rest. Een van onze experts neemt contact op om de installatie in te plannen.

 

Wij installeren in heel Nederland. Installatie in het buitenland? Neem contact met ons op.

Producten

Producten
Gratis verzending

voor Nederland en België

Niet tevreden? Geld terug

Wij doen niet moeilijk over retouren

Internationale garantie

2 jaar garantie op alle producten

100% privacy bescherming

Jouw data en beelden zijn veilig!

De waardering van smarthomebeveiliging.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 4819 reviews.