Onze producten

Slimme beveiliging dat op afstand waarschuwt bij een bezoeker, brand of inbraak.
Voor optimale veiligheid, bescherming en controle!

  • Ontvang meldingen op Smartphone / Tablet

  • Eenmalige aanschaf en zonder abonnement

  • Makkelijk te installeren en te gebruiken

  • Gemiddelde beoordeling van 8.1 uit 850+ reviews

Slimme deurbellen

Zie en spreek met bezoekers aan de deur, waar je ook bent! Met onze slimme deurbellen ben je altijd thuis.

Slimme deurbellen

Zie en spreek met bezoekers aan de deur, waar je ook bent! Met onze slimme deurbellen ben je altijd thuis.

Nieuw! Slimme verlichting

Schakel je verlichting automatisch, maak een eigen (kleur) scène of koppel je lampen aan je slimme beveiliging! Vergeet nooit meer je lampen uit te doen, Schrik op afstand inbrekers af en creëer sfeer voor elke situatie. Laat de lampen rood knipperen bij een alarmmelding, slimme verlichting is HOT!

ONZE LAATSTE BERICHTEN

Mijn hele huis eenvoudig beveiligd voor een goede prijs. Mijn vrouw kan nu alles in de gaten houden. Ik krijg meldingen en alarmen op mijn telefoon als er wat gebeurt.

Marcel Steenman

Een gebruiksvriendelijk systeem voor de hele familie, producten van goede kwaliteit & de chat support erg handig en correct!

Stassen

Vind de camera makkelijk te bedienen en maakt heel scherpe opnames ,ook als je hem achter het raam hebt staan. Zou niet meer zonder kunnen webcare team is geweldig,zoveel geduld en heel vriendelijk. ik zou zeggen ga zo door!!!

Jaap Stuitboer

Prima, voordelig systeem, Alles kun je opnemen en instellen. De App doet wat hij moet doen. Sirene gaat af bij alarm en lampen aan en uit zetten is ook handig!

Ricardo

Al een lange tijd op zoek geweest naar een betaalbare oplossing als deze. Zeker de afstandsbediening en verschil tussen raam/deur-sensor en bewegingsdetectie (camera / bewegingssensor) maken het product uniek!

Koen van Best

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding van Nederlandse bodem. Installatie is eenvoudig en platform is prettig om mee te werken. Beoordeling 8.0

Smart Home Magazine review