Veiliger wonen met een outdoor camera

Het beveiligen van u huis wordt steeds belangrijker. Daarom wilt u een goede beveiliging hebben die betrouwbaar is en effectief is.

Veel mensen maken daarom steeds vaker gebruik van camera’s, sensoren en alarmsystemen. Vaak worden er camera’s voor in het huis aangeschaft (indoor camera), maar steeds vaker ook voor buiten (outdoor camera).

Het is natuurlijk prettig om uw bezittingen in de gaten te houden, maar ook om te kunnen zien wat er rondom uw woning gebeurt. U ziet dan bijvoorbeeld of er zich mensen rondom uw woning ophouden.

Met de oudere modellen outdoor camera kunt u alleen live kijken en tegelijk het beeld opnemen. Tegenwoordig zijn de camera’s al zo ver dat u beeld en geluid kunt ontvangen en via uw laptop of mobiel de beelden live kunt bekijken. U kunt zelfs via uw outdoor camera met de persoon die voor uw deur staat praten.

De camera’s zijn tegenwoordig weerbestendig en hebben maar weinig onderhoudt nodig.

Heeft u een draadloze camera? Dan hoeft u de batterij slechts één maal per vier tot zes maanden op te laden. De camera geeft een signaal wanneer de accu begint leeg te raken.

De outdoor camera’s zijn dus weerbestendig en kunnen tegen regen en kou.

Beveiliginscamera buiten

De voordelen van de Outdoor Eye Camera

De outdoor Eye is een model outdoor camera. Zoals u wel begrijpt, dit is een camera die bedoeld is voor buitenhuis.

Deze camera is eenvoudig te installeren omdat het toestel helemaal draadloos is. Daardoor kan de outdoor Eye overal worden geplaatst en gemakkelijk worden verplaatst. De camera is toegankelijk in gebruik via een app die u gewoon op uw telefoon kunt bedienen.

Zo krijgt u een melding als het alarm wordt geactiveerd door bijvoorbeeld beweging. De camera is zo ontworpen dat deze ook warmte meet en registreert. Hierdoor gaat het alarm niet af wanneer er wat blaadjes voorbij waaien.

Outdoor Eye Nachtmodus en andere Functies

Niet alleen overdag is uw huis beveiligd door de outdoor Eye. Ook ‘s nachts heeft de camera tot wel tien meter een goed beeld!

Met 130 graden zicht heeft u een extra groot kijkveld. Als u de outdoor Eye zo in stelt dat de beelden automatisch worden opgenomen bij beweging, dan kunt u deze terug kijken via de app. De outdoor Eye zend de informatie via een WiFi-verbinding door naar de app.

De beelden worden ook opgeslagen op een SD kaart die bij de camera zit. Zo kunt u de beelden ook terug kijken, wanneer u even geen verbinding heeft met het internet. Op deze manier heeft u altijd bewijs bij de hand.

Outdoor Eye met app

Waar u op moet letten bij de aankoop van de Outdoor Eye

Als u een outdoor Eye aanschaft let er dan op dat u een goede Wifi verbinding heeft zodat u optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden die de camera biedt.

Let er van te voren ook op waar u de camera gaat plaatsen. Zo kunt u er ook rekening mee houden hoeveel camera’s u nodig heeft en welke locaties meer of minder geschikt zijn om de camera op te hangen.

Denk er ook over na hoe u de beelden wilt opslaan. Hoewel een camera afschrikkend kan werken, weten ervaren inbrekers hoe de meeste camera’s werken. Indien u een SD kaart in de camera heeft, kan deze er ook uitgehaald worden. Om die reden adviseren wij altijd een back-up in de cloud!

Smart Home Beveiliging en de Outdoor Eye

Kijk op onze website naar de producten die wij aanbieden en vindt het beveiligingssysteem dat bij u past!

Naast onze outdoor Eye hebben we nog vele andere mogelijkheden voor u om uw huis te beveiligen.

Wilt u graag gebruik maken van onze installatieservice?

Dat kan! Onze professionals staan voor u klaar. Heeft u vragen over de producten of over één van onze diensten? Neem dan contact op met ons supportteam.