Shopping Cart
✔ Alles in één app
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 8.2 / 10 uit 4.000+ reviews
✔ Een slim & veilig huis
Redenen om een deurbel slim te maken

Redenen om een deurbel slim te maken

Redenen om een deurbel slim te maken

In je woning zijn er een hoop producten wat je slim kan maken. Tegenwoordig heb je al slimme stekkers, slimme lampen, slimme camera’s, slimme stofzuigers en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wil je weten waarom een slimme deurbel onmisbaar is in jouw Smart home?  Lees dit blogbericht verder en kom alle voordelen van een deurbel met camera te weten!

Weet altijd wie er voor je deur staat

Vroeger had je een deurspion waar je kon zien wie er voor je deur stond. Tenzij diegene natuurlijk net een stap opzij had gezet. Een deurspion was een extra beveiliging om zo te bekijken wie er voor je deur stond voordat je het open ging doen. Tegenwoordig is een deurspion ouderwets. Een deurbel kan je vervangen voor een slimme deurbel. Hierdoor kan jij via je eigen telefoon of tablet direct zien wie er voor je deur staat!

Mis nooit meer een bezoeker

Waarom een deurbel met camera en niet een deurbel zonder camera? Zonder slimme deurbel met camera kan je niet zien wie er voor je deur staat. Daarom is het wel handig om jouw deurbel te vervangen voor een slimme deurbel met camera. Mocht je toch wel een bezoeker hebben gemist, geen probleem. De slimme deurbel maakt een foto of video van de bezoeker. Hierdoor mis je nooit meer een bezoeker en weet je altijd wie er aan de deur is geweest.

Praat met de bezoeker

Wordt er aangebeld op het moment dat je niet thuis bent? Overal ter wereld ontvang je een melding op je telefoon. Via de deurbel kan je aangeven dat het pakketje wat je hebt besteld afgeleverd kan worden bij de buren of nummer 5 of dat ze het neer kunnen leggen omdat je maar een paar minuten bent verwijderd van je thuis! Dit is ook één van de meeste genoemde voordelen van een deurbel met camera.

Deurbel en beveiligingscamera in één

Een slimme deurbel kan meer dan alleen ervoor zorgen dat jij nooit meer een bezoeker mist. Ook als er niet wordt aangebeld kan een slimme deurbel gebruikt worden als een beveiligingscamera. Vele slimme deurbellen hebben ook bewegingsdetectie. Zo komt niemand meer ongemerkt je voortuin in. Ook niet als ze helemaal niet op deurbel drukken. Dit geeft een extra veilig gevoel en functie.

Ook wordt er bij detectie direct automatisch opgenomen, ontvang je ook een melding als er ongewenst bezoek is en kijk je altijd en overal live mee als je het niet vertrouwd.

Waarom deurbel met camera?

Kort samengevat waarom jij jouw ‘’oude’’ deurbel moet vervangen voor een slimme deurbel, wat de voordelen van een deurbel met camera zijn en waarom je een deurbel met of zonder camera moet aanschaffen!

  • Weet altijd wie er voor je deur staat
  • Mis nooit meer een bezoeker
  • Praat met de bezoeker
  • Deurbel en beveiligingscamera in één

  • -33% Out of stock doorguard video deurbel met beveiligingscamera
    159.00
    → In winkelwagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending

voor Nederland en België

Niet tevreden? Geld terug

Wij doen niet moeilijk over retouren

Internationale garantie

2 jaar garantie op alle producten

100% privacy bescherming

Jouw data en beelden zijn veilig!

De waardering van smarthomebeveiliging.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 4798 reviews.