Shopping Cart
✔ Alles in één app
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 8.2 / 10 uit 4.000+ reviews
✔ Een slim & veilig huis

SHB- Smart Home app update 3.3 is live!

SHB- Smart Home app update 3.3 is live!

Na onze lancering van de SHB – Smart Home app update 3.0 (in de Google Playstore en Appstore versie 1.1.3) zijn wij druk bezig geweest om de app nóg beter te maken. Mede door jullie input staat er weer een mooie update klaar! We hebben enkele aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd om het gebruiksgemak van de app nog meer te vergroten.

Deze update bevat:

✅  Update interface
✅  De afbeelding in het berichtencentrum wordt weer geopend als je geen cloudopslagdienst hebt
✅  Je gaat nu direct naar het Home tabblad bij het openen van de app
✅  Prestatieverbeteringen
✅  Probleemoplossingen

Update de app in de Google Playstore of Apple Appstore! 

Update interface

We hebben kleine aanpassingen gedaan aan de interface om zo alles nog overzichtelijker te maken. Onderaan vind je de volgende tabbladen: Beveiliging, Home, Berichten en Account. Het Smart tabblad waarmee je routines en knoppen kon instellen is nu verplaatst bovenaan het scherm aan de rechterkant.

Met het Account tabblad kan je nu met 1 tik door naar jouw account om zo je locatie, account en meldingen te beheren en te gebruiken. Ook kan je nu je gekoppelde e-mailadres veranderen in je account!

Berichtencentrum

We hebben naar jullie feedback geluisterd! Wordt er door de camera of deurbel een beweging gedetecteerd of belt er iemand aan? Dan wordt er een opname gemaakt en op de SD kaart of in de cloud opgeslagen. Ook kan je een foto zien in het berichtencentrum. Tik op de foto om zo de foto te openen. Als je een cloud abonnement hebt dan wordt je doorgestuurd naar de cloud video!

Wil je de opname bekijken wat op de SD kaart staat? Tik onderaan de foto op ”Tik hier om naar het apparaat te gaan” en tik daarna op ”Afspelen” om de opname op de SD kaart te bekijken!

Home tabblad

In de SHB – Smart Home app update 3.0 ging je direct naar het ”Beveiliging” tabblad en niet naar het ”Home” tabblad. Mocht je geen beveiliging producten hebben dan kan dat voor verwarring zorgen. Open je nu de app dan ga je direct naar het ”Home” tabblad. Zo heb jij in 1 overzicht al je apparaten, zowel je beveiliging apparaten als je slimme apparaten. Makkelijk en snel in 1 overzicht.

Het populaire ”Beveiliging” tabblad is natuurlijk nog wel actief en is onderaan terug te vinden!

En nog veel meer!

Ook hebben wij vele bugs opgelost, zijn de prestaties van de app verbeterd en zijn we achter de schermen nog steeds druk bezig om onze app te verbeteren. Wij willen alle duizenden gebruikers nogmaals bedanken voor jullie input om zo onze app beter en beter te maken!

Update de SHB – Smart Home app nu voor Android en Apple!

4 comments

  1. Idd goed naar ons geluisterd! Fijne update zonder foto met play knop in het midden. Ben er blij mee! Dank jullie wel.

  2. Was even wennen, maar goede verbetering

  3. goede verbetering

  4. Mooie verbetering, hier zullen velen blij mee zijn, TOP

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending

voor Nederland en België

Niet tevreden? Geld terug

Wij doen niet moeilijk over retouren

Internationale garantie

2 jaar garantie op alle producten

100% privacy bescherming

Jouw data en beelden zijn veilig!

De waardering van smarthomebeveiliging.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 4667 reviews.