Shopping Cart
✔ Alles in één app
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 8.2 / 10 uit 4.000+ reviews
✔ Een slim & veilig huis

SHB – Smart Home app update 8-22

Het is weer tijd voor een SHB – Smart Home app update. En niet zomaar een! Deze update heeft een compleet nieuwe interface design, beveiliging updates en kleine aanpassingen om het gebruik van Smart Home Beveiliging nóg beter en fijner te maken! Download de update nu in je Google Play store of de Apple app store!

✅ Nieuwe interface
✅ Nieuwe abonnementen
✅ Inzoomen in screenshots verbeterd
✅ Multi view aangepast naar 16 camera’s op een scherm
✅ Smart menu in hoofdmenu
✅ Berichten lezen, markeren, verwijderen is geoptimaliseerd
✅ Beeld draait nu mee als je je telefoon draait
✅ Beveiliging updates
✅Berichten scherm verplaatst naar profiel
✅ En nog veel meer!

Uitleg, Wat is er nieuw?

Nieuwe interface
Je zag het waarschijnlijk al in de afbeeldingen. We hebben het design een frisse update gegeven! Het design in de app is helemaal strak getrokken. Overzichtelijk en “clean” al zeggen we zelf. Alles om de gebruikerservaring zo goed mogelijk te maken!

Inzoomen in screenshots van camera’s is verbeterd
Je kunt nu nog beter inzoomen in screenshot van je beveiligingscamera’s. Je vind de screenshots in het berichten scherm. Ook is deze weergave helemaal ingericht voor onze nieuwe Solar Dome camera’s.

Smart Menu is naar het hoofdmenu verplaatst
Het hoofdmenu heeft nu ruimte gemaakt voor “Smart” instellingen. Smart instellingen waren eerst verstopt onder het smart menu.

Nieuwe abonnenten / Cloud Service Plan
Vanaf nu is het ook mogelijk om een cloud service plan af te sluiten als je geen camera’s hebt! Bijvoorbeeld als je alleen een alarmsysteem hebt en behoefte hebt aan een sms bij alarm. Ook zijn de abonnementen vernieuwd en werken we nu met opslag per camera en per aantal dagen. Er zijn ook nieuwe cloud opslag pakketten voor aantal camera’s en aantal dagen opname.

Beveiliging updates
Constant werken we de beveiliging bij om je producten zo veilig mogelijk te maken. Alle connecties en data hebben nu een vernieuwde en verbeterde beveiliging van het encryptie gedeelte gekregen. Wist je dat de beveiligingsniveaus van onze producten en app nu op bankniveau zijn?

Berichtenscherm is verplaatst naar profiel
Het berichtenscherm onderaan is verplaatst naar je profiel.

En nog veel meer!
Ook hebben wij vele bugs opgelost, zijn de prestaties van de app verbeterd en zijn we achter de schermen nog steeds druk bezig om onze app te verbeteren. Wij willen alle duizenden gebruikers nogmaals bedanken voor jullie input om zo onze app beter en beter te maken!

Update de SHB – Smart Home app nu voor Android en Apple!

Gratis verzending

voor Nederland en België

Niet tevreden? Geld terug

Wij doen niet moeilijk over retouren

Internationale garantie

2 jaar garantie op alle producten

100% privacy bescherming

Jouw data en beelden zijn veilig!

De waardering van smarthomebeveiliging.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 4667 reviews.