Slimme Deurbel kan helpen in tijden van Corona

De hele wereld is er mee bezig: het Coronavirus.

Scholen gaan dicht, mensen werken thuis en handen schudden wordt zo veel mogelijk voorkomen.

We houden allemaal netjes anderhalve meter afstand en als we hoesten, doen we dat in de arm. We wassen vaker onze handen en proberen op deze manier met zijn allen het Coronavirus onder controle te houden. Het bestellen van spullen die online worden aangeboden is populairder dan ooit, zodat we ons niet meer tussen grote aantallen mensen hoeven te begeven.

Maar de bezorgers komen wel overal aan de deur.

Daar is een oplossing voor.

Zeker als u in de groep valt die meer laten bezorgen via online bestellingen. Met de slimme deurbel hoeft u namelijk niet meteen de deur open te doen voor de bezorgers.

U kunt namelijk via de intercom laten weten dat u thuis bent en dat de bezorger het pakketje gewoon voor de deur kan neerzetten.

Werking van de Slimme Deurbel

De slimme deurbel kan worden opgehangen naast de deur. Bij de slimme deurbel zit een app. Via deze app kunt u zien wie er voor de deur staat en kunt u met deze persoon praten via de ingebouwde intercom. Zo hoeft u de deur niet te openen om te communiceren met de persoon voor de deur. Op deze manier kunt u dus gepaste afstand bewaren. Is er een bezorger aan de deur die uw pakketje komt afleveren? U kunt dan via de intercom vertellen aan de bezorger wat hij of zij met het pakketje kan doen. U hoeft niet open te doen wanneer er iemand voor de deur staat.

Naast dat het makkelijker wordt om personen voor uw deur te woord te staan, brengt de slimme deurbel ook extra veiligheid met zich mee. Mocht er iemand voor de deur staan die ongewenst uw huis probeert binnen te komen, krijgt u een melding via de app.

Deze melding krijgt u omdat de camera in de slimme deurbel is geactiveerd. Tevens verzamelt u bewijsmateriaal. Omdat de slimme deurbel ook een camera bevat, schrikt het ook af. Uit onderzoek is gebleken dat het aantal misdrijven waar slimme deurbellen hangen aanzienlijk daalt.

Ook wanneer u niet thuis bent kunt u zien wie er voor de deur staat en communiceren met deze persoon. Waar u ook bent, de u kunt altijd in de gaten houden of er iemand voor de deur staat!

Slimme Deurbel met beugel

Installeren van de Slimme Deurbel

Onze slimme deurbel is gemakkelijk te installeren. U hangt de slimme deurbel naast de deur op ongeveer één meter twintig vanaf de grond. Heeft u een draadloze slimme deurbel? Dan hoeft u alleen nog de instelling te doen met de app. Wilt u de slimme deurbel aansluiten met bedrading? Haal dan uw oude deurbel weg en sluit de slimme deurbel aan op de bedrading. Vergeet niet om eerst de stroom ervan af te halen. Zo kunt u veilig uw deurbel bevestigen.

Wilt u de slimme deurbel onder een andere hoek hangen? Dan kunt u gebruikmaken van onze hoekbeugel. Hiermee plaats u de deurbel eenvoudig op een iets andere manier.

Heeft u toch vragen? Neem dan contact op met onze experts. Zij helpen u graag met al uw vragen. U kunt ons bereiken via telefoon, chat, e-mail en social media.

Toch liever wat extra hulp? Overleg met ons de mogelijkheden voor onze installatieservice.

Besteld u voor 23:45 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag nog in huis. Neem dus nu een kijkje in onze webshop en kijk ook naar de mogelijkheden van andere slimme producten. U kunt deze allemaal met elkaar laten samenwerken!