Shopping Cart
✔ Alles in één app
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 8.2 / 10 uit 4.000+ reviews
✔ Een slim & veilig huis
Smart home beveiliging nu ook in de winkel te vinden

Smart Home Beveiliging is nu ook in de winkel te vinden!

Smart Home Beveiliging is de afgelopen twee jaar enorm gegroeid! Hierdoor komt er ook steeds meer vraag naar een showroom of winkel voor Smart Home Beveiliging. Om jou de beste service te blijven bieden hebben we daarom gekozen voor onze eerste fysieke verkoop locatie bij het familiebedrijf Postma en Postma in Alkmaar.

Op deze locatie kun je onze producten op je gemak even bekijken, uitproberen, uittesten, kopen en ontvang je aankoopadvies van gespecialiseerde vakmannen!

Nieuwsgierig geworden? Bezoek de winkel:

Postma en Postma
Laat 99
1811 EC in Alkmaar
 

Toen ik 8 jaar oud was werd er bij ons thuis ingebroken. Dat heeft veel impact op mijn leven gehad, en is één van de redenen dat ik Smart Home Beveiliging ben gestart. Nu een heleboel jaren verder help ik mensen dagelijks met het veiliger maken van hun huis. Wij willen ervoor zorgen dat iedereen zijn woning met een gerust gevoel kan achterlaten en vinden dat je je huis ook moet kunnen beveiligen zonder maandelijkse abonnementskosten of hoge aanschafkosten. Die zijn er daarom bij ons ook niet.

Thomas Bak
Oprichter Smart Home Beveiliging

Postma en Postma is al sinds 1963 de ijzerwaren-, sloten- en sleutelwinkel van Alkmaar. Of het nu gaat om het beveiligen van een complete woning of om het openen van een deur, bij Postma en Postma kan je terecht. Zij werken volgens de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen, de PKVW-eisen. Daarom zijn wij ook trots op het feit dat onze producten beschikbaar zijn in de winkel van het familiebedrijf Postma en Postma!

Meer weten over Postma en Postma? Neem dan snel eens een kijkje op hun website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending

voor Nederland en België

Niet tevreden? Geld terug

Wij doen niet moeilijk over retouren

Internationale garantie

2 jaar garantie op alle producten

100% privacy bescherming

Jouw data en beelden zijn veilig!

De waardering van smarthomebeveiliging.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 4798 reviews.