Shopping Cart
✔ Alles in één app
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 8.2 / 10 uit 4.000+ reviews
✔ Een slim & veilig huis
veilig huis senioren slimme camera

Veiligheid voor Senioren: Deurbel met Camera en Intercom

Een veilige woning voor senioren.

Helaas zien we een steeds toenemende interesse in het oplichten van ouderen. Doordat senioren niet vaak bij hun kinderen blijven wonen maar wel steeds later naar een verzorgingstehuis gaan, is er een toename van ouderen die thuis wonen. Vaak is dit in een aangepaste woning maar zijn ze dus wel grotendeels zelfstandig. En dus grotendeels zelf verantwoordelijk voor hun veiligheid.

Door de klimmende jaren zijn deze senioren meer vatbaar voor oplichterstrucks, berovingen en inbraak.

Dat dit een groot probleem is blijkt wel uit specifieke campagnes van de overheid die gericht zijn op senioren. De politie adviseert bijvoorbeeld om ‘s avonds niet de deur te openen. Als de deur al wordt geopend, dan in ieder geval met een kettinkje erop. Ook wordt er door de overheid geadviseerd om zogenaamde spionnen te gebruiken. Aan deze laatste kleeft echter als nadeel dat zij soms een slecht beeld geven.

Gelukkig zijn er nieuwe producten op de markt die een uitkomst zijn voor de veiligheid van ouderen.

De deurbel met app en camera beschermt tegen meerdere trucks en nare ervaringen.

Mocht u interesse in dit product hebben, dan helpen wij u graag op weg met uitleg en aansluiten van de deurbel.

De Deurbel met Camera tegen de Babbeltruc

Bij een babbeltruc wordt er geprobeerd om senioren met een praatje om de tuin te leiden. Er zijn verschillende varianten. Soms wordt er zelfs geweld gebruikt. Bij al de babbeltrucs begint de overlast met een praatje. Wanneer er na het aanbellen wordt opengedaan dan wordt er door de oplichter een verhaal verteld waarin hij aanbiedt een klusje te doen of waarin hij vraagt om hulp. Wanneer de oplichter zichzelf naar binnen heeft gekletst dan verkoopt hij een slecht product voor een hoge prijs of steelt ongemerkt iets uit de woning. Ook kan het voorkomen dat er een raampje wordt opengezet met het idee om later terug te komen.

Gelukkig kan een deurbel met camera een goede oplossing zijn tegen dit soort oplichters. Met deze slimme deurbel kan degene die in huis is immers goed zien wie er voor de deur staat. Ook kan er worden gesproken met de persoon die achter de deur staat middels de intercom. Er is dus geen reden om de deur te openen omdat er al gespiekt kan worden via de intercom.

De Deurbel bedienen vanaf de Bank

U kunt deze deurbel met camera zelfs bedienen vanaf de bank. Dat betekent dat u niet op hoeft te staan en naar de deur te lopen. Met een druk op de knop kunt u zien wie er staat.

  • Intercom in de slimme deurbel

Ook is het mogelijk om via de deurbel terug te praten. Door de intercom is het niet nodig om naar de deur te lopen of om de deur op een kier te zetten. U kunt via de intercom praten. Dat betekent dat u niet eens uit uw stoel hoeft op te staan. Zelfs kan de intercom worden doorgeschakeld naar uw kinderen. Zij kunnen dan namens u de persoon voor de deur wegsturen.

Wanneer de deurbel dan ’s avonds gaat hoeft u in dat geval alleen maar uw kinderen te bellen zodat zij u kunnen helpen met beslissen of u wel/niet moet opendoen.

In het ergste geval: Bewijslast!

Wanneer er toch helaas iemand met slechte plannen is binnengekomen. Dan kan de slimme deurbel met camera de schade beperken. Door scherpe beelden van de persoon of personen voor de deur heeft u een duidelijk omschrijving voor de politie.

Ook kunt u met deze beelden aan de verzekering bewijzen dat u slachtoffer bent van een misdrijf.

Voorkomen en Genezen met Deurbel met Camera en Intercom

Juist voor de zwakkere senioren is de deurbel met camera een uitkomst. Hierdoor hoeft er niet naar de deur te worden gelopen om te zien wie er voor de deur staat. Ook kunnen gesprekken gewoon vanaf de bank worden gevoerd met de deur stevig dicht.

Door de beelden met bijvoorbeeld kinderen te delen kan er snel hulp in worden geroepen wanneer u dit prettig vindt.

Onze bekroonde helpdesk is u graag van dienst bij het uitzoeken of installeren van het systeem!

  • -38%doorguard video deurbel met beveiligingscamera
    149.00
    → In winkelwagen

One comment

  1. […] u niet thuis bent, kunt u via de intercom met de bezorger communiceren. U kunt dus bijvoorbeeld aangeven dat de bezorger het pakje even uit het zicht bij de deur mag […]

Comments are closed.

Gratis verzending

voor Nederland en België

Niet tevreden? Geld terug

Wij doen niet moeilijk over retouren

Internationale garantie

2 jaar garantie op alle producten

100% privacy bescherming

Jouw data en beelden zijn veilig!

De waardering van smarthomebeveiliging.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.2/10 gebaseerd op 4441 reviews.