Shopping Cart
✔ Alles in één app
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 8.2 / 10 uit 4.000+ reviews
✔ Een slim & veilig huis
volledige controle met Doorguard en doorguard xs1

Volledige controle met Doorguard

Volledige controle met Doorguard

Met een Doorguard of Doorguard XS Slimme deurbel krijg je nu tijdelijk een gratis SD kaart van 16GB erbij. Hierdoor is de Doorguard slimme deurbel zonder abonnement. Wat voor voordelen heeft de gratis SD kaart nog meer ten op zichtte van andere aanbieders? Dat lees je in dit blogbericht.

Deurbel met camera zonder abonnement

De slimme deurbel met camera is meer dan een deurbel met camera. Als er wordt aangebeld ontvang je een melding op jouw telefoon, wordt er direct een foto en video opname gemaakt zodat jij ook achteraf nog kan kijken wie er voor de deur is geweest. De meeste deurbellen kunnen ook gebruik maken van bewegingsdetectie. Hierdoor ontvang je een melding zelfs als er niet wordt aangebeld. Komt er een persoon in beeld die niet in jouw voortuin hoort te zijn? Ook dan ontvang je een melding, wordt er een foto en een video opname gemaakt.

Lokale opslag vs cloudopslag

Door dat de video opname op de SD kaart wordt opgeslagen ben jij de enige die hier toegang tot heeft en betaal je geen abonnementskosten. Deze beelden op de SD kaart kan je makkelijk via de app terug bekijken en delen met bijvoorbeeld de politie mocht dat nodig zijn. Door de lokale opslag zorg je ervoor dat de slimme deurbel zonder abonnement werkt.

Bij bijvoorbeeld de Ring deurbel wordt er gebruik gemaakt van cloudopslag. Heb je een Ring deurbel zonder abonnement dan is het dus niet mogelijk om beelden op te slaan en te delen. Ring deurbel laat je zelf beelden opslaan Na een proefperiode van 30 dagen kost dit €3,- per maand. Let dus altijd of er geen verborgen kosten zijn bij het aanschaffen van een slimme deurbel. Ook kan je bij bepaalde Ring video deurbellen niet gratis live meekijken.

Volledige controle over de beelden

Omdat de beelden zijn opgeslagen op de SD kaart ben jij ook de enige die deze beelden kan terug bekijken. Omdat het niet in de cloud is opgeslagen hebben andere er geen toegang tot. Dit zorgt voor een stukje extra stukje privacy en zorgt ervoor dat jij dus volledige controle over de beelden hebt. Is er wel iets ergs gebeurd en je wilt de beelden delen? Dan is mogelijk en bepaal jij zelf of dit gebeurt. Dat is flinke voordeel van een deurbel met camera lokale opslag.

  • -33% Out of stock doorguard video deurbel met beveiligingscamera
    159.00
    → In winkelwagen

2 comments

  1. walter Kweens

    kan ik de video deurbel ook op de bestaande deurbel aan sluiten met de zelfde bedrading deze heeft een trafo in de meterkast en is voorzien van een stekker

    1. Hoi Walter, Dat is mogelijk. De voeding dient wel 12v-24v te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending

voor Nederland en België

Niet tevreden? Geld terug

Wij doen niet moeilijk over retouren

Internationale garantie

2 jaar garantie op alle producten

100% privacy bescherming

Jouw data en beelden zijn veilig!

De waardering van smarthomebeveiliging.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 4798 reviews.