Shopping Cart
✔ Alles in één app
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 8.2 / 10 uit 4.000+ reviews
✔ Een slim & veilig huis

Waar vind je de beste slimme afstandsbediening

Waar vind je de beste slimme afstandsbediening

Voor elk apparaat heb je tegenwoordig een afstandsbediening nodig. Het kan dus zijn dat je in jouw woonkamer 3 afstandsbedieningen hebt. Ben je 1 kwijt, dan moet je die zoeken of je hond bijt de afstandsbediening kapot. Dat is gelukkig allemaal op te lossen door een slimme afstandsbediening aan te schaffen!

Maar wat is nou een slimme afstandsbediening en waar kan je een smart remote kopen?

Wat is een slimme afstandsbediening?

Met een slimme afstandsbediening kan jij meerdere apparaten bedienen simpel via de app op jouw telefoon en zelfs via je stem. Hierdoor ben je nooit meer je afstandsbediening kwijt en kan je jouw TV, Blue-ray speler of andere apparaten dat via infrarood, bluetooth of wifi werkt bedienen.

Ook kan je het extra makkelijk maken door scenes aan te maken. Maak bijvoorbeeld ‘’Movie night’’ aan en met 1 druk op de knop of stemcommando via Google schakel je de TV, Blue-ray speler, gleluidsysteem en de juiste verlichting aan. Dat allemaal binnen enkele seconden!

Slimme afstandsbediening vergelijken

Er zijn verschillende soorten slimme afstandsbedieningen in verschillende soorten en maten. Dat hangt ook af van het aantal apparaten je wilt koppelen en via welke manier. De Smart Remote is een hub wat jouw apparaten aanstuurt met infrarood en door middel van de app op jouw telefoon.

Een slimme afstandsbediening van Philips of Logitech kan ook werken via bluetooth en wifi. Hierdoor zijn meer apparaten te koppelen indien je die natuurlijk thuis hebt. Het is echter niet de goedkoopste keuze.

Beste Smart remote

De beste smart remote bestaat niet. Alles is afhankelijk van jouw thuissituatie en welke apparaten je wilt koppelen. Vaak is het hoe duurder de smart remote hoe meer apparaten en hoe meer keuze er is. De Smart Remote van Smart Home Beveiliging kan elk infrarood signaal leren. Stel jezelf ook de vraag of je een slimme afstandsbediening wilt gebruiken om scenes, routines en andere koppelingen te maken. Of een slimme afstandsbediening wilt gebruiken om meerdere apparaten snel en gemakkelijk te bedienen met jouw telefoon of stem. Aan de hand van jouw eigen thuis situatie kan je het best de slimme afstandsbediening vergelijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending

voor Nederland en België

Niet tevreden? Geld terug

Wij doen niet moeilijk over retouren

Internationale garantie

2 jaar garantie op alle producten

100% privacy bescherming

Jouw data en beelden zijn veilig!

De waardering van smarthomebeveiliging.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 4667 reviews.