Shopping Cart
✔ Alles in één app
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 8.2 / 10 uit 4.000+ reviews
✔ Een slim & veilig huis
waarom een slimme deurbel met camera aanschaffen?

Waarom een slimme deurbel aanschaffen?

Waarom een slimme deurbel aanschaffen?

Meer dan een half miljoen Nederlandse huishoudens maken gebruik van een slimme deurbel met camera (bron). De slimme deurbel blijft aan populariteit stijgen. Maar waarom een slimme deurbel en waarom moet jij een slimme deurbel aanschaffen?

In dit blogbericht behandel ik de redenen om een slimme deurbel met camera te kopen!

Zie altijd wie er voor je deur staat

Met een slimme deurbel met camera weet je altijd wie er voor jouw deur staat. In het donker hoef je dus nooit meer open te doen voor wildvreemden en je mist nooit meer een bezoeker. Ook als je niet thuis bent! De slimme deurbel is via wifi of de internetkabel aangesloten. Wordt er aangebeld dan ontvang jij van de slimme deurbel met camera een melding op je telefoon en kan je live meekijken. Overal ter wereld!

Spreek op afstand met jouw bezoeker

Door de camera van de slimme deurbel wordt het gebruikt als video deurbel en kan je natuurlijk de bezoeker zien. Maar je kan ook met de bezoeker communiceren! Zie je een wildvreemden in de avond en wil je weten waarom diegene aanbelt? Vraag het netjes en snel voordat je opendoet om zo de situatie in te schatten.

Ben je niet thuis en wordt er een pakketje bij je geleverd? Vertel tegen de pakketbezorger dat je al bijna thuis bent en dat hij het pakketje voor de deur kan leggen of dat hij het beste bij de buren op nummer 6 kan leveren. Met de slimme bezoeker kan je ervoor zorgen dat een bezoeker zich altijd gehoord voelt!

Deurbel en beveiligingscamera in éen

Een slimme deurbel kan meer dan alleen ervoor zorgen dat jij nooit meer een bezoeker mist. Ook als er niet wordt aangebeld kan een slimme deurbel gebruikt worden als een beveiligingscamera. Vele slimme deurbellen hebben ook bewegingsdetectie. Zo komt niemand meer ongemerkt je voortuin in. Ook niet als ze helemaal niet op deurbel drukken. Dit geeft een extra veilig gevoel en functie.

Ook wordt er bij detectie direct automatisch opgenomen, ontvang je ook een melding als er ongewenst bezoek is en kijk je altijd en overal live mee als je het niet vertrouwd.

Old school meets New school

Ben je druk bezig in de tuin en heb je op dat moment je telefoon niet bij je? Geen enkel probleem! Je kan bij de draadloze video deurbel ook een gong aansluiten. Zo ontvang je niet alleen een melding op je telefoon maar hoor je ook in huis de deurbel overgaan. Zo weet je altijd wanneer er iemand voor de deurstaat.

Wil je daarnaast uitbreiden? Je kan vaak meerdere gongen op de slimme deurbel opsluiten. Zo mis je nooit meer een bezoeker in huis. Ook als je jouw telefoon op dat moment niet bij je hebt.

  • -33% Out of stock doorguard video deurbel met beveiligingscamera
    159.00
    → In winkelwagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending

voor Nederland en België

Niet tevreden? Geld terug

Wij doen niet moeilijk over retouren

Internationale garantie

2 jaar garantie op alle producten

100% privacy bescherming

Jouw data en beelden zijn veilig!

De waardering van smarthomebeveiliging.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 4798 reviews.