Shopping Cart
✔ Alles in één app
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 8.2 / 10 uit 4.000+ reviews
✔ Een slim & veilig huis
waarom een smart remote aanschaffen

Waarom een Smart Remote aanschaffen?

Waarom een Smart Remote aanschaffen

Ben je jouw afstandsbediening kwijt of bijt jouw hond de afstandsbediening kapot? Dan dien je een nieuwe aan te schaffen. Gelukkig is dat op te lossen met een slimme afstandsbediening. Een wifi afstandsbediening die je koppelt met je mobiele telefoon! Klinkt raar maar in dit blog bericht leggen wij jou uit wat een slimme afstandsbediening is en waarom jij er 1 moet aanschaffen!

Wat is een slimme afstandsbediening?

Met een slimme afstandsbediening kan jij meerdere apparaten bedienen simpel via de app op jouw telefoon en zelfs via je stem door middel van Google Home. Hierdoor ben je nooit meer je afstandsbediening kwijt en kan je jouw TV, Blue-ray speler, airconditioning of andere apparaten dat je via infrarood bedienen. Met een slimme afstandsbediening kan je dus jouw infrarood afstandsbedieningen vervangen!

Ook kan je het extra makkelijk maken door scenes aan te maken. Maak bijvoorbeeld ‘’Movie night’’ aan en met 1 druk op de knop of stemcommando via Google schakel je de TV, Blue-ray speler, het geluidsysteem en de juiste verlichting aan. Dat allemaal binnen enkele seconden!

Met een slimme afstandsbediening maak je dus ook apparaten die nog niet slim zijn, ‘’slim’’.

Voorbeelden werking slimme wifi afstandsbediening

Je weet nu wat een slimme afstandsbediening is. Alleen wat voor apparaten kan je er opsluiten en wat voor slimme toepassingen zijn haalbaar? Hieronder een aantal voorbeelden en toepassingen van de (slimme) wifi afstandsbediening zodat je een goed hebt van de mogelijkheden!

De zomer komt er weer aan en je hebt een airconditioning thuis. Voordat je thuiskomt, wil je graag dat de airco aan gaat. Pak de app en schakel jouw airco aan. Omdat de slimme afstandsbediening via wifi is gekoppeld kan je overal ter wereld jouw apparaten bedienen via de app. Zo kom jij thuis in een koelhuis.

Zeg tegen Google ‘’Hey Movie night’’, hierdoor gaat jouw TV op het juiste kanaal, jouw Blue-ray speler en de juiste lampen. Staat het geluid te hard? Pak snel je telefoon en regel het volume met een druk op de knop.

Slimme afstandsbediening vergelijken

Ben je op zoek naar een slimme afstandsbediening? Dan is het belangrijk om de beste slimme afstandsbediening voor jou te kiezen. Want welke slimme afstandsbediening moet je kopen? Stel je zelf onderstaande vragen om zo voor jou de beste keuze te maken en om alle slimme afstandsbedieningen te vergelijken.

  • Wil ik een app op mijn telefoon hebben om mijn apparaten te bedienen?
  • Moeten er meerdere apparaten op aangesloten worden?
  • Wil ik mijn apparaten met mijn stem kunnen bedienen?
  • Moet mijn slimme afstandsbediening fysieke knoppen hebben?

Door bovenstaande vragen te beantwoorden kan je de slimme afstandsbediening vergelijken en het kaf van het koren scheiden. Hierdoor maak je een top 5 slimme afstandsbediening en kan jij de beste slimme afstandsbediening kiezen aan de hand van jouw wensen!

Beste Smart remote

De beste smart remote bestaat niet. Alles is afhankelijk van jouw thuissituatie en wat voor apparaten je eraan wilt koppelen.
Vaak is het hoe duurder de smart remote hoe meer apparaten en hoe meer keuze er is. De Smart Remote van Smart Home Beveiliging kan elk infrarood signaal leren. Stel jezelf ook de vraag of je een slimme afstandsbediening wilt gebruiken om scenes, routines en andere koppelingen te maken. Of een slimme afstandsbediening wilt gebruiken om meerdere apparaten snel en gemakkelijk te bedienen met jouw telefoon of stem. Aan de hand van jouw eigen thuissituatie kan je het best de slimme afstandsbediening vergelijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending

voor Nederland en België

Niet tevreden? Geld terug

Wij doen niet moeilijk over retouren

Internationale garantie

2 jaar garantie op alle producten

100% privacy bescherming

Jouw data en beelden zijn veilig!

De waardering van smarthomebeveiliging.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 4667 reviews.