De populaire slimme deurbel van Ring ken je vast wel van de reclames op tv en internet. Omdat de ring ook een aantal grote nadelen met zich mee brengt gaan we in dit artikel op zoek naar een goed Ring deurbel alternatief . Ring is een groot Amerikaans bedrijf en laatst opgekocht door Amazon. De slimme deurbel van Ring heeft altijd een abonnement nodig, gaan deze betalingen via creditcard, is er geen Nederlandse klantenservice installatie service en wordt er een hoge prijs gehanteerd. In dit artikel bespreken we de beste alternatieven voor de Ring deurbel.

Slimme deurbel met camera

Een slimme deurbel zorgt ervoor dat u Smartphone meldingen van bezoekers ontvangt, dat u met de bezoekers kunt communiceren en dat de beelden worden opgeslagen. Een slimme deurbel geeft u controle over uw huis en een veilig gevoel terwijl alles wordt beveiligd en beschermd.  We bekijken slimme deurbellen met welke een goed alternatief zijn voor de Ring deurbel met een betere Prijs / kwaliteitsverhouding. Ook hebben deze deurbellen geen abonnementskosten, een deskundige en Nederlandse klantenservice. U kunt live meekijken, meepraten & u heeft bewijsmateriaal.

Ring deurbel alternatief

Laten we eens naar de voordelen kijken naar het Ring deurbel alternatief van Smart Home Beveiliging. De kosten van Ring zijn echter wel altijd aanzienlijk hoog. Ring is een Amerikaans bedrijf welke beelden via een abonnement via Creditcard maandelijks laat betalen. Soms zijn de accessoires bij Ring wel twee keer duurder dan gebruikelijke accessoires. Ook heeft het instap model geen live meekijk functie en hebben alle Ring medewerkers automatisch toegang tot uw deurbel, uw privacy is hierbij in het geding.

Smart Home BeveiligingRing deurbel
Géén abonnementskostenX
Lokale video opslagX
Altijd live meekijkenX (vanaf Ring 2)
Nederlandstalige klantenserviceX
InstallatieserviceX
Zonder creditcardX
Werkt op batterijen✔ (Doorguard model)

*Publicatiedatum December 2018

Doorguard draadloze slimme deurbel met camera

De Doorguard™ slimme deurbel is een draadloze deurbel zonder abonnement op batterijen.  De Doorguard™ deurbel stuurt je smartphone meldingen zodra er iemand op de bel drukt of als er een beweging wordt gedetecteerd. Er kan automatisch video opgenomen worden die je overal vanaf jouw smartphone kan terugkijken.  Deze deurbel is erg makkelijk te monteren en aan te sluiten op de bestaande bel of accu. Een volle accu kan 6-8 maanden meegaan! Zo heb je optimale veiligheid en controle, waar je ook bent.

Slimme deurbel met camera

De Slimme deurbel met camera is een deurbel met vaste stroomaansluiting. De kabelboom heeft een aansluiting voor vaste stroom, elektronische deuropener en gong. Deze deurbel vergt wat installatiewerk maar is daarintegen wel erg stabiel. Door de vaste stroomaansluiting zijn batterijen opladen niet nodig. De deurbel laat u uiteraard altijd en overal zien wie er voor de deur staat en kunt u met de bezoekers spreken via de intercom. U ontvangt waar ook ter wereld meldingen op uw smartphone en kunt live meekijken en meepraten. Het is mogelijk om de deur op afstand te openen en elke activiteit in video op te nemen. De slimme deurbel heeft een bewegingssensor en functioneert ook als beveiligingscamera.

Onze keuze voor Ring deurbel alternatief