Shopping Cart
✔ Alles in één app
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 8.2 / 10 uit 4.000+ reviews
✔ Een slim & veilig huis

Wat is een Slimme Stekker

Wat is een slimme stekker, wat doet een slimme stekker, hoe werkt het en wat kan je er eigenlijk mee? Er zijn verschillende soorten slimme stekkers met andere toepassingen en functies. Slimme stekkers zijn op dit moment HOT in de Smart Home wereld en is een perfect instapmodel om jouw woning volledig slim te maken.

Wil je meer weten over slimme stekkers en wat je er nu daadwerkelijk aan hebt? Lees dan vooral even verder en we leggen jou alles uit.

Hoe werkt een slimme stekker?

Met een slimme stekker kun je verschillende apparaten aansluiten op het stopcontact. Je sluit de stekker van het betreffend apparaat aan op de slimme stekker, de slimme stekker stop je in het stopcontact. Hierdoor kan je nu via een afstandsbediening, jouw telefoon/tablet of via jouw stem de slimme stekker en dus ook het aangesloten apparaat aan/uit zetten.

Verschillende type slimme stekkers

Je hebt verschillende type slimme stekkers die allemaal verschillende protocollen ondersteunen. Zo heb je slimme stekkers die alleen met een afstandsbediening of alleen met bluethooth werken. Hierdoor kan je in jouw woning wel de stekker aan/uit zetten door middel van de afstandsbediening of via jouw telefoon. Mits je maar in de buurt bent van de slimme stekker.

Nóg slimmere stekkers zijn slimme stekkers die via Wifi werken. Hierdoor kan jij met jouw telefoon overal ter wereld en ten alle tijden de slimme stekker aan/uit zetten. Enige wat je hiervoor nodig hebt is jouw telefoon of tablet. Deze slimme stekkers hebben vaak ook meer mogelijkheden omdat het gebruik maakt van een app. Hierdoor kan je tijdschema’s instellen en ook de slimme stekker met je stem bedienen! Een slimme stekker Google Home, Siri of Alexa zorgt ervoor dat je het met je stem kan bedienen.

Wat kan ik met een slimme stekker?

Zet je apparaat op afstand aan/uit, maar er kan meer met een smart home stekker. Stel tijdschema’s in voor je aangesloten apparaten. Bepaal van tevoren welke apparaten in of uitgeschakeld dienen te worden. Bijvoorbeeld elke ochtend om 08:00 naar je werk? Zet je koffiezetapparaat alvast in de ochtend aan op het moment dat je opstaat. Zo hoef jij niet op jouw kop koffie te wachten. Of schakel juist brandgevaarlijke apparatuur uit na een bepaalde tijd. Zodat het niet onnodig aan staat. Een smart home stekker is niet alleen handig en makkelijk maar ook veilig.

Voordelen slimme stekker

Bespaar op je energierekening door apparaten op tijd uit te schakelen

Bedien je elektrische apparaten op afstand met je telefoon

Schakel apparaten uit om brandgevaar te voorkomen

Ideale instap voor jouw smart home

Zet je apparaten uit met je stem

Stel tijdschema’s in

  • -20%
    39.00
    → In winkelwagen
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending

voor Nederland en België

Niet tevreden? Geld terug

Wij doen niet moeilijk over retouren

Internationale garantie

2 jaar garantie op alle producten

100% privacy bescherming

Jouw data en beelden zijn veilig!

De waardering van smarthomebeveiliging.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 4798 reviews.