Shopping Cart
✔ Alles in één app
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 8.2 / 10 uit 4.000+ reviews
✔ Een slim & veilig huis
Matter en Smart Home Beveiliging

Wat is Matter en werkt het met Smart Home Beveiliging?

Wat is Matter en werkt het met Smart Home Beveiliging?

Er komt een nieuw standaard aan waarmee je (bijna) al je smart home apparaten naadloos met elkaar kunnen gaan samenwerken, ongeacht het platform. Dit heet Matter. Een apparaat wat gebruikt maakt van Matter kan dus communiceren met zowel Google home, Amazon Alexa en Apple Homekit maar ook met elkaar.

In dit blogbericht leggen wij jou graag uit wat Matter is, waarom Matter belangrijk is, hoe het precies werkt en wat dit betekent voor onze producten bij Smart Home Beveiliging!

https://www.smarthomebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2021/06/Facebook-SHB-6-400×335.png

Wat is Matter?

Soms heb je moeite om op te zoeken van welk merk een slim apparaat is. Soms werkt een slim apparaat wel met Google maar weer niet met Apple of andersom. Amazon, Google en Apple en andere bedrijven begrijpen dat dit soms verwarrend kan zijn. Daarom is Matter ontstaan. Dit is een nieuw Smart Home standaard waardoor alle apparaten met elkaar samenwerken. Ongeacht het merk of platform.

Waarom is Matter belangrijk?

Heb je een slim apparaat met een Matter logo? Dan maakt dit duidelijk dat dit apparaat met alle andere apparaten met ook een Matter logo onderlink met elkaar samenwerken op ene betrouwbare en beveiligde manier. Ongeacht het merk of fabrikant, als er een Matter logo opstaat dan werkt het met elkaar.

Zo kan je een Homekit speaker van Apple besturen met ‘’Hey Google’’ en niet alleen met ‘’Hey Siri’’.

Google, Amazon en Apple zijn de drie grootste partijen die Matter ondersteunen. Maar ook andere partijen zoals Smart Home Beveiliging, Samsung, Homey kunnen en gaan ook gebruik maken van Matter. Zodat ook al deze apparaten met elkaar kunnen samen werken. Voor jou de gebruiker zorgt dit natuurlijk voor:

  • Flexibiliteit: Je kan meerdere apparaten van verschillende fabrikanten naast elkaar gebruiken
  • Simpliciteit: Koop een product met het Matter logo en maak eenvoudig verbinding.
  • Betrouwbaarheid: Beveiligde, stabiele en een snelle verbinding

Smart Home Beveiliging en Matter

De eerste apparaten die gebruik maken van Matter moeten nog uitkomen. Verwacht wordt dat de grote drie Apple, Amazon en Google eind dit jaar hun eerste Matter producten uitbrengen. Dit is echter een verwachting en nog niet bevestigd door deze partijen.

https://www.smarthomebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2021/06/Matter-en-Smart-Home-Beveiliging-400×335.png

Bij Smart Home Beveiliging zien wij Matter ook als de toekomst en een ideale aanvulling voor onze Smart Home Beveiliging producten. Matter producten worden dus ook zeker toegevoegd aan ons assortiment. Hou onze website in de gaten om meer te weten te komen over Smart Home Beveiliging en Matter en hoe wij dat gaan toepassen! Of schrijf je hier in  voor onze nieuwsbrief om zo niks te missen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending

voor Nederland en België

Niet tevreden? Geld terug

Wij doen niet moeilijk over retouren

Internationale garantie

2 jaar garantie op alle producten

100% privacy bescherming

Jouw data en beelden zijn veilig!

De waardering van smarthomebeveiliging.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 4667 reviews.