Shopping Cart
✔ Alles in één app
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 8.2 / 10 uit 4.000+ reviews
✔ Een slim & veilig huis
volledige controle met Doorguard en doorguard xs1

Wat kost een goede slimme deurbel?

Wat kost een goede slimme deurbel?

Via een slimme deurbel kan je direct zien wie er voor je deur staat en kan je via de intercom direct met ze communiceren. Slimme deurbellen zijn er in alle soorten en maten maar ook in verschillende prijsklasse. Maar wat kost een slimme deurbel en op welke punten moet je letten voordat je een slimme deurbel aanschaft? Goedkoop is vaak duurkoop, maar geld dat ook voor slimme deurbellen? Wanneer je kiest voor een slimme deurbel, heb je verschillende opties. Welke mogelijkheden er zijn, vertellen we in dit artikel.

Waarom een slimme deurbel?

Meer dan een half miljoen Nederlandse huishoudens maken gebruik van een slimme deurbel (bron) . De slimme deurbel is een populair product en blijft aan populariteit stijgen! Voornamelijk neem je een slimme deurbel hierom:

Zie altijd wie er voor je deur staat.

Mis nooit meer een bezoeker!Wordt er aangebeld dan ontvang je een melding op jouw telefoon, zelfs als je niet thuis bent of in een ander land kan je dan direct zien wie er voor je deur staat.

Spreek op afstand

Belt de postbode aan en ben je binnen een paar minuten thuis? Communiceer met de postbode dat die het pakketje aan de buren kan geven of leg het voor de deur neer. Door een intercom functie kan je altijd met de bezoeker communiceren via de app op jouw telefoon!

Deurbel als beveiliging

Is het in de avond en wordt er aangebeld, dan hoef je niet eerst de deur te openen om contact te maken. Kijk altijd eerst wie er voor de deur staat voordat je opendoet. Daarnaast hebben slimme deurbellen ook een bewegingsdetectie waardoor ook niemand onopgemerkt je voortuin kan binnenkomen. Bellen ze dus niet aan, dan kan jij toch mee kijken en neem je op zodat je altijd de omgeving in de gaten kan houden.

Hoe kies je een slimme deurbel?

Als je de beste slimme deurbel voor jouw situatie zoekt dan zijn er een aantal factoren waar je op moet letten. In dit artikel leggen wij alles haarfijn voor je uit. Kort samengevat dien je jezelf de volgende vragen te stellen:

  • Wil ik een draadloze of bedrade slimme deurbel?
  • Wat moet de kijkhoek zijn van de slimme deurbel?
  • Hoe wil ik beeldmateriaal opslaan?
  • Ga ik de slimme deurbel zelf installeren?
  • Wil ik ook andere producten gebruiken in dezelfde app?

Kosten slimme deurbel

Nadat je op eerder gestelde vragen een antwoord hebt ben je natuurlijk ook benieuwd naar de kosten van de slimme deurbel. De prijsrange van een slimme deurbel varieert van €30,- tot en met €300,-. Aan de hand van jouw situatie en wensen kan jij de beste slimme deurbel kopen. Kijk aan de hand van jouw wensen en situatie naar jouw budget en kies eerst aan de hand van de punten of het een slimme deurbel is die bij jou past. Duurdere slimme deurbellen hoeven dus niet altijd beter te zijn omdat iedereen bovenstaande vragen anders beantwoord.

  • -33% Out of stock doorguard video deurbel met beveiligingscamera
    159.00
    → In winkelwagen
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending

voor Nederland en België

Niet tevreden? Geld terug

Wij doen niet moeilijk over retouren

Internationale garantie

2 jaar garantie op alle producten

100% privacy bescherming

Jouw data en beelden zijn veilig!

De waardering van smarthomebeveiliging.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 4798 reviews.